bedrijven klgeurope

Published on september 26th, 2016

0

KLG Europe

KLG Europe (Kuijken Logistics Group) biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses. Met 16 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt.

Als familiebedrijf kiezen we voor continuïteit en stabiliteit. We bieden oplossingen die ook op de lange termijn het beste zijn. Voor uw bedrijf, voor uw mensen én voor uw klanten. Samen met u doen we het graag iedere dag een beetje beter. Welkom bij de KLG familie, uw transportbedrijf in Nederland!

Bedrijfsfilosofie

KLG Europe wil maximale service bieden tegen minimale kosten. Dit bereiken we door het aannemen van een proactieve houding. Door te investeren in de beste technologie. We bieden de klant praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen.

Om hoge klanttevredenheid te garanderen, implementeren we continu verbeteringen en innovaties. We vragen van onze mensen flexibiliteit en heldere en zorgvuldige communicatie.

PASSIE VOOR LOGISTIEK

Bij KLG Europe hebben we een passie voor logistiek. We doen ons best om samen iedere dag zaken te verbeteren. Op het gebied van efficiency, service en duurzaamheid.

WE FOCUSSEN HIERBIJ OP:

 • Ondernemersgeest
  Onze organisatie heeft een platte structuur. Iedere medewerker krijgt de ruimte en het vertrouwen om binnen zijn takenpakket zelf verantwoordelijkheid te nemen en beslissingen te nemen waarbij het belang van de klant voorop staat.
 • Meetbare resultaten
  Meetbare en goede resultaten maken ons partnership met klanten sterker en vergroten wederzijdse betrokkenheid. Hiermee versterken we de marktpositie en financiële resultaten van onze klanten en onrechtstreeks ook van onszelf.
 • Focus op kwaliteit
  KLG Europe voldoet aan alle gangbare kwaliteitseisen, zoals ISO 9002 en TAPA-A certificering en SQAS en HACCP regelgevingen. Onze mensen bepalen en borgen de kwaliteit van het logistieke dienstverleningsproces.
 • Betrouwbare partner
  We zijn niet voor niets al bijna meer dan honderd jaar succesvol logistiek partner van veel bedrijven. Respectvolle, eerlijke relaties met onze klanten duren het langst en staan aan de basis van ons succes.
 • Openheid van onze processen
  We geven onze klant zoveel mogelijk inzicht in zijn logistieke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn up- en down EDI-connecties, internet-portals en maandelijkse KPI rapportages.
 • Proactieve aanpak
  Verandering is vooruitgang. Als we zien dat het beter, sneller, duurzamer of efficiënter kan, zullen we het altijd vertellen.
 • Veiligheid boven alles
  Al onze warehouses voldoen aan de strikte TAPA-A voorschriften. Onze vrachtwagens zijn goed beveiligd. In al onze vestigingen staat bovendien de veiligheid van onze medewerkers op de eerste plaats.
 • Actieve speler binnen de sector
  We zijn ambassadeur van de logistieke branche. We initiëren fora, seminars en beurzen in alle landen waarin we actief zijn. Daarnaast werken we nauw samen met specialisten, autoriteiten en bestuurlijke verantwoordelijken.
 • Duurzaamheid telt
  Als het gaat om duurzaamheid, kiezen we bij KLG voor een complete benadering die rekening houdt met het milieu én de kosten. We bieden onze klanten verschillende mogelijkheden om processen duurzamer te laten verlopen.
 • Vooruitkijken door het nemen van sociale verantwoordelijkheid
  Voor onze eigen bedrijfsvoering kiezen we voor toekomstbestendige oplossingen. We nemen verschillende maatregelen om het brandstofverbruik te verminderen. Ook doen we metingen om de geluidsoverlast verder te verlagen dan officieel geëist wordt. Afval wordt uiteraard gescheiden en waar mogelijk gerecycled.



Comments are closed.

Back to Top ↑