bedrijven marcelvhooijdonk

Published on juli 10th, 2018

0

Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk Real Estate koopt, transformeert en verhuurt. In Nederland is er sprake van veel leegstand. Met ruim een kwart miljoen gebouwen die leeg staan is het vreemd dat er tegelijkertijd een tekort is aan betaalbare woon- en werkruimte.

Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate zien we deze problemen als kansen. Wij geloven er in dat vraag en aanbod in de vastgoedmarkt meer naar elkaar toe moet groeien.

Dit proberen we te bereiken door leegstaande ruimtes aan te kopen, te transformeren en een bestemming te geven waar mensen behoefte aan hebben.

Marcel van Hooijdonk Real Estate koopt en transformeert

Marcel van Hooijdonk Real Estate houdt niet van verspilling. Een leegstaand pand, dat is zonde. We gaan op zoek naar verborgen pareltjes en geven ze een nieuw leven door ze te transformeren tot een mooie woning of winkel, waar onze klanten hun woon- of ondernemerswens werkelijkheid kunnen maken. We doen dit met lef en zijn niet bang risico’s te nemen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken herkennen we potentie tot succes direct. Met dank aan ons opgebouwde netwerk en neus voor efficiënt zakendoen, realiseert Marcel van Hooijdonk Real Estate transformatieprojecten in hoog tempo. Zo dragen we een grote steen bij aan het behouden van ‘flow’ in de woningmarkt.

Marcel van Hooijdonk Real Estate verhuurt en beheert

Marcel van Hooijdonk Real Estate is trots op haar panden. We worden extra gelukkig als we deze trots kunnen delen met onze huurders. Of je nu voor iets compleet nieuws gaat in een karakteristiek pand in de binnenstad, of gewoon fijn wilt wonen in een studenten kamer of duurder appartement. Met ons grote en gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils.

Marcel van Hooijdonk Real Estate verhuurt voor marktconforme prijzen. Maar je krijgt vaak net een beetje meer. Gedreven door vooruitgang, is Marcel van Hooijdonk Real Estate altijd op zoek naar innovatieve concepten die bijdragen aan prettig of duurzaam wonen. Wat denk je van een gecombineerd hotel- en woningpand, waarbij je als woninghuurder elke dag gastvrij ontvangen wordt in de lobby. Of een pand dat compleet gestookt wordt met CO2 neutrale biomassaketels. Want ook hier geldt: Marcel van Hooijdonk Real Estate houdt niet van verspilling.Comments are closed.

Back to Top ↑