software 53434-7949644

Published on juni 19th, 2018

0

Download gratis BIM viewer


In de BIM-branche (Building Information Models, of bouwwerkinformatiemodel in het Nederlands) is een BIM viewer een essentieel stuk software waarmee IFC modellen (Industry Foundation Classes) kunnen worden bekeken, bewerkt en hun werking in de praktijk kan worden gesimuleerd. De beste gratis oplossing hiervoor is de DDS-CAD viewer: de all-in-one oplossing voor BIM-professionals.

De mogelijkheden van deze CAD viewer

De DDS-CAD viewer is de alles-in-een-oplossing voor iedereen die werkt met ontwerpen in de bouwbranche. Deze Autocad viewer biedt ondersteuning voor alle gangbare en minder gangbare bestandsformaten binnen de bouw. Met het programma kun je de bestanden van a tot z behandelen. Dit betekent dat je kunt lezen, creëren, samenvoegen, analyseren, simuleren en valideren. Dit dankzij de uitgebreide ingebouwde functies die veelal alleen in betaalde software worden aangeboden.

DWG viewer voor de meest gebruikte bestanden

DWG-bestanden worden al sinds 1982 gebruikt. .dwg Is nog steeds het meest gebruikte bestandstype in de grafische wereld. De DDS-CAD viewer is een volwaardige DWG viewer die je alle mogelijkheden biedt. Denk aan zeer uitgebreide clash detectie, krachtige 3D-navigatiemogelijkheden en conversiemogelijkheden van allerlei typen bestanden.

Revit viewer met uitgebreide mogelijkheden

Revit is een populair formaat in de bouwkunde, constructie en techniek. Niet alleen blinkt dit formaat in grafisch opzicht uit; het is ook zeer geschikt om in samen te werken en voor het uitvoeren van complexe simulaties. Met de DDS-CAD viewer beschik je over de beste gratis Revit viewer.

De mogelijkheden van deze BIM viewer

De DDS-CAD viewer is een all-in-one gratis BIM viewer die jou als BIM-professional voorziet in alle behoeften. Hij biedt ondersteuning voor alle gangbare én minder gangbare IFC-bestanden. Belangrijk is de volwaardige BCF-ondersteuning. Met dit BIM-model is het mogelijk om met behulp van clash detectie fouten in een model te vinden. Onze CAD viewer biedt krachtige ondersteuning om in teamverband aan zelfs de meest complexe modellen te werken.

Complexe handelingen intuïtief te bedienen

Software voor professionals dient niet alleen krachtig te zijn en over uitgebreide mogelijkheden te beschikken, maar moet ook intuïtief te bedienen zijn. DDS-CAD viewer biedt je een logische, ergonomische interface waarin iedereen kan werken, ongeacht het bestandsformaat. Gegevens worden snel geïmporteerd, overzichtelijk weergegeven en zo gepresenteerd en ingedeeld dat het programma snel inzichten verschaft zodat je tijd en geld bespaart.

Download gratis

De DDS-CAD viewer is gratis te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en de download staat direct voor je klaar. Ervaar het gemak en de kracht van de beste gratis BIM viewer.Comments are closed.

Back to Top ↑