software 53434-7949644

Published on juni 29th, 2018

0

Download gratis BIM viewer

 

Download gratis BIM viewer

In de BIM-branche (Building Information Models, of bouwwerkinformatiemodel in het Nederlands) is een BIM viewer een essentiële softwaretool waarmee IFC-modellen (Industry Foundation Classes) kunnen worden bekeken, bewerkt en geanalyseerd. De beste gratis oplossing hiervoor is de DDS-CAD Viewer: de meest compatibele en geavanceerde oplossing voor BIM-professionals.

 

De mogelijkheden van deze BIM/IFC viewer

De DDS-CAD Viewer is een gratis BIM/IFC viewer die jou als BIM-professional voorziet in alle behoeften. Hij biedt volledige ondersteuning voor alle verschillende typen IFC-formaten. Belangrijk is de volwaardige ondersteuning voor BCF (BIM Collaboration Format).
Hierdoor is het mogelijk om binnen het IFC/BIM-model met behulp van clashdetectie fouten in een model te vinden. De DDS-CAD Viewer is dé meest geavanceerde BIM/IFC viewer en biedt krachtige ondersteuning om in teamverband aan zelfs de meest complexe modellen te werken.

 

Revit viewer met uitgebreide mogelijkheden

Revit is een populair softwareprogramma in de bouwkunde, constructie en techniek. BIM-modellen kunnen eenvoudig met projectpartners worden uitgewisseld op basis van het IFC-formaat. Zo is de gratis DDS-CAD Viewer een uitermate geschikt alternatief voor de Revit viewer, met zeer geavanceerde functionaliteiten.

De mogelijkheden als CAD viewer

De DDS-CAD Viewer is dé oplossing voor iedereen die werkt met ontwerpen in de bouwbranche. Ten opzichte van een Autocad viewer biedt de DDS-CAD Viewer ondersteuning voor alle hedendaags gangbare bestandsformaten binnen de bouw. Met het programma kun je de bestanden lezen, samenvoegen, analyseren, simuleren en valideren. Dit dankzij de uitgebreide ingebouwde functies die veelal alleen in betaalde software worden aangeboden.

DWG viewer voor de meest gebruikte bestanden

DWG-bestanden worden al sinds 1982 gebruikt. .dwg is binnen de bouw nog steeds een veelgebruikt bestandstype. De DDS-CAD viewer is een volwaardige DWG viewer die je vele mogelijkheden biedt. Denk aan zeer uitgebreide visualisatiefilters, krachtige navigatiemogelijkheden en conversiemogelijkheden naar allerlei typen bestanden.

 

Complexe handelingen intuïtief te bedienen

Software voor professionals dient niet alleen krachtig te zijn en over uitgebreide mogelijkheden te beschikken, maar moet ook intuïtief te bedienen zijn. DDS-CAD Viewer biedt je een logische, ergonomische interface waarin iedereen kan werken, ongeacht het bestandsformaat. Gegevens worden snel geïmporteerd, overzichtelijk weergegeven en zo gepresenteerd en ingedeeld dat het programma snel inzichten verschaft zodat je tijd en geld bespaart.

Download gratis

De DDS-CAD Viewer is gratis te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en de download staat direct voor je klaar. Ervaar het gemak en de kracht van de beste gratis BIM viewer.Comments are closed.

Back to Top ↑