bedrijven Schermafbeelding 2017-02-20 om 14.34.55

Published on december 2nd, 2016

0

Betaalmethoden voor je website

Snel, makkelijk en betrouwbaar, dat zijn de criteria voor het betalen op een website. Om hieraan te kunnen voldoen als ondernemer is het verstandig in zee te gaan met een leverancier voor betaaloplossingen. Deze leverancier heeft al de beveiliging certificaten waaraan je betaalomgeving moet voldoen en heeft de hele logistieke financiële snelweg al in kaart gebracht.  Buckaroo is een van Nederlands grotere payment service providers . Werkend onder Interim Justitia heeft Buckaroo het traject van betalingssysteem tot incasso in heel Europa onder haar gebied. Zij bieden dan ook alleen diensten aan van betrouwbare financiële instellingen.

Wereldwijd betalen

Online aankopen doen gebeurt tegenwoordig wereldwijd. Je krijgt dan ook te maken met verschillende valuta en methoden. De partners waarmee Buckaroo werkt zijn hierop ingespeeld waardoor je maximale zekerheid van je betaling ontvangst krijgt. Voor internationaal betalen verzorgen ze samenwerking met de 3 grootste creditcard maatschappijen, Visa, Mastercard en American Express, maar ook met alternatieve vormen van internationaal betalen. Denk hieraan aan PayPal, waarmee de betaler met zijn email adres een betaling uitvoert, de Prepaid Creditcard of de Masterpass Wallet, een bundeling van betaalmogelijkheden in één, met de beveiliging van Mastercard. Dit zijn allemaal relatief nieuwe vormen van betalen die snel in populariteit toenemen en daarom belangrijk zijn voor jou als web ondernemer. Buckaroo maakt al deze populaire betaalopties toegankelijk op je website. Daarbij werken ze samen met betaalmethoden die in het land van herkomst populair zijn. Een klant uit dat land betaalt dus me een vertrouwd gevoel via een betaalmethode uit zijn of haar eigen land.

Eerst zien, dan betalen
Ook je achteraf betaling is bij Buckaroo in goede handen. Met een 100% betalingsgarantie kun je met zekerheid deze optie aanbieden zodat een klant met een vertrouwd gevoel zijn aankopen doet. Afterpay, Achteraf en Klarna verzorgen de creditcheck van de klant. Klarna is actief in 18 landen.

Tegoedkaarten
De online inkomsten van cadeaukaarten en vouchers zijn een niet te onderschatten vorm van inkomsten die je dan ook zeker moet aanbieden. Hiertoe kun je ook het online spaarsysteem rekenen waarbij klanten credit punten verzamelen bij iedere aankoop. De voucher en het spaarsysteem zijn ultieme vormen van klantenbinding die Buckaroo heel makkelijk kan instellen op je website.

Nederland
Natuurlijk heb je ook alleen kopers uit Nederland. Ideal is hiervoor het meest bekende en vertrouwdste systeem. Ontwikkeld door de Nederlandse banken is het inmiddels het meest gebruikte en geliefde online betaalsysteem in Nederland.Comments are closed.

Back to Top ↑