bedrijven Schermafbeelding 2017-03-01 om 15.46.49

Published on maart 1st, 2017

0

Drimmelen Yacht Center

Drimmelen ligt aan de Biesbosch en in deze mooie plaats is het bedrijf Drimmelen Yacht Center gevestigd. Zowel in binnen als buitenland heeft Drimmelen Yacht Center een naam hoog te houden als het bedrijf waarvoor de mooiste jachten alleen het beste goed genoeg zijn.

Binnen stallen van je jacht

Dit is bijvoorbeeld te zien aan de loods die ze recent gebouwd hebben om onder de meest ideale omstandigheden je kostbare jacht te stallen. Het is een verwarmde loods van 2500 vierkante meter en een hoogte van 12,5 meter, waar onder geconditioneerde omstandigheden de mooiste jachten worden gestald. In totaal is een voetbalveld aan verwarmde binnenstalling beschikbaar. Vaak worden boten buiten of in onverwarmde loodsen gestald waar de eigenaren tijdens de winter ook het onderhoud zelf uitvoeren. Voor de minder kostbare boten kan dit heel goed, maar heb je een jacht uit het hogere segment of ben je heel erg gehecht aan je mooie boot, dan is alleen de beste jachtstalling goed genoeg. De verwarmde binnenstalling van Drimmelen Yacht Center is dan ook de gedroomde plek om je boot in de winterstalling te zetten. Een bij Drimmelen Yacht Center in de verwarmde loods gestalde boot komt in het voorjaar net zo schoon uit de loods als hij er aan het eind van het vaarseizoen is ingegaan.

Buiten stallen van je jacht

Buiten stallen kan ook bij Drimmelen Yacht Center. Hiervoor is een stallingsplaats  ter grootte van bijna vier voetbalvelden beschikbaar waar je je jacht veilig en bewaakt kunt stallen. De stallingsplaats is goed afgesloten, omheind en beschermd en je kunt hier dan ook met een gerust hart de boot buiten het vaarseizoen achterlaten.

Voorzieningen

Drimmelen Yacht Center heeft de beschikking over een vijftig meter lange boothelling van  acht meter breed waarlangs iedere boot veilig en gecontroleerd het water uitgereden kan worden. Ook staat er bij de kade een kraan met een hijsmogelijkheid tot 150 ton en een hydraulische botenwagen die tot 80 ton kan verplaatsen. Hoe groot of hoe klein je boot ook is, bij Drimmelen Yacht Center komt je boot aan het eind van het seizoen altijd aan de wal en op een bij de boot en beurs passende stallingsplaats.

Drimmelen Yacht Center, de ideale winterstalling

De ligging aan de Biesbosch, de keus tussen lux en verwarmd stallen en buiten stallen en het feit dat bij Drimmelen Yacht Centrum alle voorzieningen aanwezig zijn om je jacht vanuit het water op de gewenste stallingsplek te krijgen, zorgen er samen voor dat ze de ideale locatie zijn om je boot te stallen. Vraag een offerte aan voor de soort stalling die bij jou en je jacht past en je zult positief verrast zijn over de kosten.Comments are closed.

Back to Top ↑