bedrijven schermafbeelding-2016-11-15-om-15-32-32

Published on november 15th, 2016

0

Fullservice Internetbureau van A tot Z

Een fullservice internetbureau kan alle online communicatie ten behoeve van je bedrijf optimaliseren. Dit wordt gedaan door vakspecialisten die voor jou bijvoorbeeld een website bouwen, meedenken met de juiste naam voor je organisatie of je creatieve concept in de praktijk brengen door het inrichten en ontwerpen van een webshop waar je jouw product of dienst kunt verkopen. 

Een fullservice internetbureau is daarnaast gespecialiseerd in huidige trends als social media marketing en SEO (Search Engine Optimization), zodat je website snel gevonden wordt via zoekmachines als Google of Bing. Hierdoor ontstaat er een grotere naamsbekendheid en kan er meer traffic op je website worden gegenereerd.

Doordat een fullservice internetbureau ervoor zorgt dat je van A-Z geholpen wordt met een online communicatie traject voor je bedrijf, kunnen er kostentechnische voordelen aan verbonden zijn. Omdat je namelijk een enkel bureau inschakelt voor alle zaken die je nodig hebt voor een online bedrijf, zoals het ontwerp van een logo, het schrijven van pakkende teksten en het hosten van een goedwerkende website, weet het bureau dat de opdracht uitvoert precies wat je wensen zijn en kunnen zij je vaak een fikse korting bieden op het totaalpakket. Bijkomend voordeel is dat je niet met verschillende externe partijen daarbuiten nog eens rond de tafel hoeft te zitten om jouw wensen te bespreken. 

Een fullservice internetbureau krijgt regelmatig veel startende ondernemers over de vloer. Het internetbureau kan met je meedenken als het gaat om de inzet van Apps of een mobiele website, zodat je website ‘futureproof’ is en blijft. De focus ligt voor hen op de specifieke doelen die door jou zijn opgenomen in je ondernemingsplan, waarbij een goede klantenbinding het voornaamste doel is.

Voor ondernemers die al in het bezit zijn van een website, maar die hier te weinig klanten of leads mee genereren, kan een fullservice internetbureau helpen met het verbeteren van de huidige website of webshop door aanbevelingen te doen. Een voorbeeld van zo’n aanbeveling is het verzamelen van data en statistieken met behulp van programma’s als Google Analytics of AdWords tijdens de testfase van je website. Door de zoekwoordentest weet je wat wel en niet bij jouw doelgroep aanslaat. Ook wordt er gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en begrijpelijkheid van de website. Hiermee kan je sitebezoek stijgen en je klantrelaties worden verstevigd. Comments are closed.

Back to Top ↑