bedrijven Schermafbeelding 2017-12-27 om 09.32.02

Published on december 27th, 2017

0

Drimmelen Yacht Center

In Drimmelen, aan de oever van de Biesbos is Drimmelen Yacht Center gevestigd. Het is een bedrijf dat alle producten en diensten levert voor uw luxe jacht en daarbij met name de markt bedient van jacht eigenaren voor wie alleen het beste goed genoeg is. Ze spreken zelf niet over een een jacht service centrum maar over een jacht hotel, een soort resort voor boten waar niets aan het toeval wordt overgelaten en alle expertise voor de stalling, onderhoud en instandhouding van je mooie jacht bij elkaar gebracht is. Naast binnen- en buitenstalling, waarbij de binnenstalling plaatsvindt in een verwarmde loods en voor de buitenstalling een beveiligd terrein van 18.000 vierkante meter beschikbaar is, kun je bij Drimmelen Yacht Center ook terecht voor onderhoud, aanpassing en verbouwing van je jacht.

 

De wasplaats

Er is een wasplaats waar je boot van top tot teen door vakbekwame mensen schoongemaakt kan worden onder condities die voldoen aan de strengste milieu eisen.  Hier kan aangroei verwijderd worden van het onderwaterschip zodat je schip weer op zijn mooist door het water klieft en kan ook de rest van het jacht van alle aanslag, algen en vuil ontdaan worden op een manier die niet ten koste gaat van je jacht of van het milieu.  Het regelmatig schoon laten maken van je jacht is een belangrijke activiteit om er heel veel jaren plezier van te hebben.

 

Controle en onderhoud van de motor

Naast schoonspuiten en wassen van je jacht in onze wasplaats kunnen bij ons ook alle andere werkzaamheden verricht worden die nodig zijn om je jacht zo mooi te houden als hij was toen hij van de helling afrolde.  Voor regelmatige controle en de uitvoering van noodzakelijk onderhoud aan bijvoorbeeld de motor van het jacht kun je ook bij Drimmelen Yacht Center terecht. De voorgeschreven controles en  preventief onderhoud kunnen tijdens de stalling door worden uitgevoerd zodat je met het nieuwe vaarseizoen het water op gaat met de motor in topconditie. Goed onderhoud van de motor en voorkomen van achterstanden hierin zijn belangrijk voor het waardevast houden van je jacht. Met een jacht waarvan de motor bij ons in onderhoud is geweest heb je bij verkoop altijd een streepje voor.

 

Onderhoud boven en onder de waterlijn

Behalve het schoonspuiten en wassen en het motoronderhoud voeren we alle mogelijke soorten onderhoud aan de buiten- en binnenkant van je schip uit. Stralen van (een deel) van het jacht, het verlengen van de levensduur door een professioneel uitgevoerde osmose behandeling of het repareren en plamuren van butsen, scheuren en krassen is slechts een greep uit alles wat we voor je kunnen betekenen.  Drimmelen Yacht Center  is een full service bedrijf waar je met een gerust hart je jacht kunt stallen en alle soorten onderhoud en aanpassingen aan ons kunt overlaten. Bel om in een persoonlijk gesprek te overleggen wat Drimmelen Yacht Center voor jou en jouw jacht kan betekenen.Comments are closed.

Back to Top ↑