bedrijven boomdonkerst2

Published on september 21st, 2016

0

JM Corporate Finance

JM Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda en Amsterdam. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, inzake zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven.

Daarnaast werkt JM Corporate Finance samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs. Onze cliënten variëren van MKB tot grootbedrijf en internationale ondernemingen.

JM Corporate Finance is opgericht in 2009 door Drs. Jan van Wijngaarden en gevestigd in Breda en Amsterdam. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, inzake zowel MKB als internationale overname transacties in alle branches van het bedrijfsleven. Daarnaast werkt JM samen met diverse andere gerenommeerde Corporate Finance adviseurs. Tevens worden opdrachten uitgevoerd voor banken, informal investors, advocaten/curatoren en participatiemaatschappijen.

Inmiddels zijn er 10 adviseurs aan de organisatie verbonden. Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden. Dit maakt topadvisering mogelijk.Comments are closed.

Back to Top ↑