bedrijven schermafbeelding-2016-09-23-om-09-31-23

Published on september 23rd, 2016

0

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een vlaggenmast?

Een vlaggenmast is niet een alledaagse aankoop, maar er zijn wel degelijk mensen die soms het internet afspeuren om op te zoek te gaan naar de goedkoopste variant. En omdat het geen normale aankoop is, wordt dit ook vaak met een doel gedaan. Sommigen willen gewoon een nieuwe vlaggenmast in hun voortuin hebben, terwijl anderen het voor reclame doeleinden nodig hebben voor hun bedrijf of een evenement. De aanschaf van een vlaggenmast is dus nog niet zomaar gedaan, want je moet op bepaalde punten letten. Welke zijn dat?

Doel

Zoals aangegeven is één van de punten waar je op moet letten het doel van de vlaggenmast. Er zijn namelijk verschillende soorten verkrijgbaar die elk voor een bepaald doel inzetbaar zijn. Moet de mast een reclame-uiting zijn jouw bedrijf, dan is de baniermast de perfecte keuze. De baniermast zorgt ervoor dat de vlag boven het gebouw gaat wapperen en dus goed opvalt in de buitenwereld. Het kan ook zo zijn dat je een vlaggenmast wilt hebben voor aan de muur om af en toe de vlag uit te hangen op belangrijke dagen in het jaar of als één van de kinderen is geslaagd voor het examen. In dat geval is de standaard vlaggenmast de beste keuze.

Materiaal

Natuurlijk zijn er ook vlaggenmasten verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan polyester, aluminium en hout. Ieder materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen en zijn eigenschappen. Wat de beste keuze voor een vlaggenmast is hangt af van hoeveel je er voor wilt uit geven en voor welk doel je deze wilt gebruiken. De aluminium versie wordt het meest gebruikt, omdat deze milieuvriendelijk en duurzaam is en een klassieke uitstraling heeft. De mast is ook zeer goed te onderhouden en kan dus heel lang meegaan. Houten masten zijn ideaal voor historische gebouwen waar deze dus goed naar voren kunnen komen. Polyester wordt nog nauwelijks gebruikt, omdat deze vrijwel nieuw is en nog niet optimaal is als materiaalsoort.Comments are closed.

Back to Top ↑