Beauty Schermafbeelding 2016-05-03 om 11.01.12

Published on mei 3rd, 2016

0

Kussen of zelfs meer op de eerste date?

Een eerste date is vaak een spannend moment. Er zijn zenuwen en beiden voelen een bepaalde spanning die zich heeft opgebouwd tot dat moment. Ieder mens heeft druk voorafgaand aan de eerste ontmoeting. De eerste date is erop gericht om kennis te maken, meer niet. Is de persoon hetzelfde als tijdens het chatten en ziet de persoon eruit zoals ik dat verwacht? Dit zijn een aantal vragen die singles zichzelf stellen voorafgaand aan de eerste date. Het is en blijft spannend. Wat veel singles zich ook afvragen is of er gekust moet worden op een eerste date en of seks op een eerste date kan. Laten we beginnen met kussen.

Kussen op de eerste date

Er hoeft niet gekust te worden op de eerste date. Als iemand je dit verteld heeft neem het dan niet direct voor waarheid aan. Niet iedereen wil al zo snel kussen met iemand anders, ook al is de persoon heel leuk. Dit verschilt per persoon en is vaak ook per situatie anders. Kussen wordt vaak gedaan tijdens een eerste ontmoeting maar het is absoluut niet verplicht. Vrouwen willen doorgaans niet zo snel en liever op een later moment kussen dan de mannen. De man is in veel gevallen degene die de eerste stap zet om een kuspoging te wagen. Vrouwen wachter liever af. De man krijgt wel signalen dat de vrouw ervoor open staat om te zoenen. De lichaamshouding en het gedrag van de vrouw laten dit meestal zien maar eigenlijk kun je het overal aan merken. Als je het gevoel hebt dat je de ander mag kussen dan is dit meestal ook zo.

Seks op de eerste date

Meer dan kussen is niet verstandig op een eerste date. Tenzij je alleen op seks uit bent. In de meeste gevallen is een eerste date niet het perfecte moment om helemaal los te gaan en het bed met iemand te delen. De eerste date is veel te vroeg om te intiem te worden. Door dit te doen kan de spanning zich niet voldoende opbouwen. De relatie is daarvoor nog niet op het goede niveau doordat je elkaar nog niet kent. Wanneer je op zoek bent naar een liefdesrelatie dan is seks tijdens de eerste date een grote nee. De statistieken tonen aan dat de relatie dan maar een kort leven gegund is.Comments are closed.

Back to Top ↑