Beauty Schermafbeelding 2016-09-02 om 13.25.13

Published on september 2nd, 2016

0

Make up voor een donkere huid

Natuurlijk is het kopen van make up belangrijk voor veel vrouwen, maar wat moet je nou precies wanneer je donkere huid hebt? De aanschaf en de keuze zal een stuk minder duidelijk zijn, want er zijn veel producten die in het eerste geval meteen zullen afvallen. Wij zullen de keuze voor bepaalde make up soorten voor u adviseren en hopelijk komt u uiteindelijk tot een juiste keuze.

Niet meteen een oordeel vellen

Staat u in één van de vele make up winkels? Dan moet u niet meteen bepaalde make up soorten of kleuren afkeuren, want bij de eerste smeer op uw hand kunt u niet meteen een oordeel vellen. Daarom raden wij u aan om dit even in te laten trekken en eventueel zelfs naar buiten te lopen. Met natuurlijk licht zal het waarschijnlijk weer heel anders overkomen.

Twijfelt u over een bepaald product of soort? Dan doet u er goed aan om deze niet aan te schaffen, want waarschijnlijk zal het van een twijfelgeval naar een negatief geval gaan en dit wilt u voorkomen.

Duurste niet het beste

U heeft misschien wel eens van een goede vriendin gehoord dat de duurdere make up merken, zoals Mac Cosmetics, de betere zijn maar wij stemmen hier niet mee in. De make up moet natuurlijk wel van een goede kwaliteit zijn, maar dat is niet altijd afhankelijk van de prijs die u voor het product bepaald. Het zal meer afhangen van hoe uw huid reageert op bepaalde producten. Test daarom ook de goedkopere varianten van producten uit om te kijken hoe uw huid zal reageren.

Dit kan altijd

Het kopen van goede gellak kan natuurlijk in elk geval. Dat maakt vrijwel niks uit met de huidskleur die u heeft, want deze zullen in de meeste gevallen afhangen van de kleding die u aan heeft. Ze moeten natuurlijk wel matchen met de kleding die u aan gaat trekken.Comments are closed.

Back to Top ↑