Beauty Schermafbeelding 2017-01-13 om 15.41.17

Published on december 13th, 2016

0

Redken Color Rebel Hair Makeup

Blond, bruin, rood of extreem

Met Redken Color Rebel Hair Makeup kun je het feest waar je naar uitgekeken hebt met een andere en verrassende kleur bezoeken dan met je eigen haarkleur. Wil je een keer als blondine, brunette, rood harige  of voor even met haar van een heel uitgesproken kleur rondlopen? Met Redken Color Rebel Hair Makeup kan dit. Het is geen kleurspoeling waarmee je voor langere tijd je haar een andere kleur geeft maar een make-up voor je haar waarmee je je haar  tijdelijk een andere kleur geeft. Als je twee tot drie keer je haar wast zal de hair make-up uitgespoeld zijn en heb je weer een haardos in je eigen  kleur. Hoe dit bij jou precies werkt hangt af van de eigenschappen van je haar. Hoe dik is je haar, op welke manier trekt de hair make-up in je haar. Maar wat voor eigenschappen je haar ook heeft, na het aanbrengen is een paar keer wassen genoeg om de kleur weer uit te spoelen. Je hoeft dus niet te wachten totdat het uitgegroeid is en dat maakt het makkelijk om te experimenteren met kleuren die je met het verven van je haar niet zo snel zal kiezen.

 

Het is makkelijk en snel

Het aanbrengen is heel eenvoudig. Je kiest één van de vijf verkrijgbare kleuren en brengt dit gelijkmatig aan op je haar met het handige bijgeleverde sponsje.  Begin voorzichtig en borstel de kleur voorzichtig door je haar heen voor een gelijkmatige verspreiding. Wil je de kleur toch intenser hebben herhaal dan het aanbrengen totdat je kleurintensiteit bereikt hebt die je voor ogen stond.  Is de kleur van je haar make-up erg verschillend met de kleur van je eigen haar dan zul je meer haar make-up nodig hebben dan wanneer de kleuren dicht bij elkaar liggen. Door het borstelen zal de kleur beter aan je haar hechten en je voorkomt dat er kleurverschillen ontstaan.  Door je haar na het aanbrengen van de haar make-up te föhnen zorg je ervoor dat je sneller klaar bent met het tijdelijk anders kleuren van je haar.

 

Redken Color Rebel Hair Makeup geeft niet af

Redken Color Rebel Hair Makeup geeft nadat je klaar ben met het make-uppen van je haar niet af. Dat is wel heel fijn. Je wilt immers niet de mooie bruine maar tijdelijke kleur van je haar halverwege de avond als een zweem terug  vinden op je kleren. Professionele kappers gebruiken de Redken producten maar bij de betere webwinkels, zoals Myhair.nl. kun jij ze ook bestellen. Wil je eens iets anders of iets geks? Bestel Redken Color Rebel Hair Makeup voor de kleur die jij een keer wilt proberen.Comments are closed.

Back to Top ↑