Tech Schermafbeelding 2016-01-28 om 15.36.10

Published on januari 28th, 2016

0

Hoe schaf ik een tweedehands iPhone aan?

Wanneer u opzoek gaat naar een nieuwe telefoon, heeft u altijd de optie om een gebruikte telefoon te kopen. Dit is financieel natuurlijk zeer aantrekkelijk, maar er zitten wel een aantal haken en ogen aan. Wij zullen u voorzien van een aantal praktische tips, zodat u er zeker van bent dat de aankoop een succes kan worden. Voorbeeld: Er worden tegenwoordig veel gebruikte iPhones aangeboden, maar er zijn tal van toestellen die u liever niet in huis wilt hebben. Wij wensen u allereerst veel succes met het vinden van een geschikt toestel.

Model

Wanneer u opzoek gaat naar een tweedehands iPhone is het verstandig om allereerst het model te bepalen. In de loop der jaren zijn er tal van modellen uitgebracht en daarom ziet u soms door de bomen het bos niet meer. U moet een model kiezen, maar ook altijd de prijs in uw achterhoofd houden.  De nieuwere modellen zullen natuurlijk een stuk duurder zijn als de oudere modellen. Bepaal dus van te voren uw budget en ga aan de hand hiervan een geschikt model zoeken. Dit kan via het internet, het lezen van reviews, het inzien van vakbladen maar ook zeker bij vrienden, familie of bekenden.

Plaats van aanschaf

Wanneer u de mogelijkheid heeft om een tweedehands toestel aan te schaffen bij een vriend of een bekende zeggen wij altijd: DOEN. Dit omdat de persoon in kwestie over het algemeen te vertrouwen is en wanneer er iets schort aan het toestel kunt u altijd contact op nemen met diegene. Wij raden u aan om marktplaats of andere internet advertenties zorgvuldig te bekijken. Er zijn namelijk veel personen die gestolen toestellen aanbieden via het internet. Heeft u een toestel op het oog? Vraag de verkoper om een kassabon en het IMEI nummer. Deze kunt u via een website in een systeem plaatsen en zodoende ziet u in één oogopslag of het toestel eerlijk is.

 Comments are closed.

Back to Top ↑