Tech Schermafbeelding 2016-09-02 om 13.36.14

Published on september 2nd, 2016

0

Wat is het juiste telefoonabonnement om Pokemon GO te spelen?

Wie in Nederland speelt er tegenwoordig geen Pokemon GO? Vrijwel alle jongeren hebben binnen de kortste keren de applicatie gedownload en zijn de straat op gegaan om dit uitdagende spel te spelen. Het idee achter Pokemon GO lijkt in eerste instantie om jongeren te vermaken, maar eigenlijk is het juist om hen juist in beweging te laten komen. De laatste jaren worden we allemaal meer afhankelijker van mobiele apparaten en zitten we veelvuldig binnen. Bij Pokemon GO moet je juist de buitenlucht, de omgeving aflopen en op zoek gaan naar Pokemon. Zo krijg je een mooie combinatie dat jongeren hun smartphones gebruiken en tegelijkertijd hun beweging krijgen. Natuurlijk gebruik je hiervoor wel je smartphone heel actief. Dat houdt in dat je zo door je databundel heen bent en dat je batterij snel leeg is. Daar kan je op inspelen door het juiste telefoonabonnement te kiezen. Welke is dat?

Veel MB’s

Om Pokemon GO te spelen heb je dus een telefoonabonnement nodig waar veel MB’s aanwezig is. Het is natuurlijk per abonnement verschillend hoeveel MB’s er aanwezig zijn en hoeveel data je dus kunt verbruiken buiten een WI-FI hotspot. Wellicht heb je een abonnement waar je langdurig aan vastzit. In dat geval kan je aan de provider vragen of ze het aantal MB’s willen verhogen. Als dat niet mogelijk is moet je helaas roeien met de riemen die je hebt en dus goed op je dataverbruik letten. Wanneer je een sim only abonnement hebt kan je vaak makkelijker je MB’s op waarderen. Bij een sim only provider heb je namelijk minder strenge eisen. En mocht dat niet lukken kan je altijd overstappen naar een ander die dit wel aanbiedt.

Ziggo

Wist je dat Ziggo mobiel de laatste tijd op deze trend heeft ingespeeld? Zij bieden soms speciale Pokemon GO abonnementen aan waar je dus meer MB’s kunt krijgen voor hetzelfde geld. Dit is vaak maar een paar euro per maand, dus daarvoor hoef je het ook niet voor te laten. Met deze stap hebben ze wel een voorsprong op hun concurrenten, want jongeren die graag een sim only abonnement willen neigen nu dus eerder naar Ziggo dan naar een andere provider. Sta je ook op het punt om van aanbieder te veranderen en speel je veel Pokemon GO? Dan is het zeker de moeite waar om bij Ziggo mobiel de mogelijkheden te kijken.Comments are closed.

Back to Top ↑