Tech magento

Published on december 9th, 2015

0

Magento Webshop

Magento is een toonaangevende  e-commerce platform, dat gebruikt wordt door meer dan 200.000 shop eigenaren. Magento is een e-commerce platform gebaseerd op open source technologie die online verkopers laat werken met een flexibel shopping cart systeem, alsmede de controle biedt over de look, de inhoud en functionaliteit van hun online winkel. Magento biedt krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools. Wij geloven dat magento 2 een van de beste e-commerce platforms is die vandaag beschikbaar zijn.

Enkele functies die Magento onderscheiden :

Magento is zeer krachtig en toch intuïtief als het gaat om de presentatie van uw producten. U kunt eenvoudig uw producten catalogus en beheren. U kunt meer dan één foto toe voegen voor hetzelfde product het product en laat het creëren van verlanglijstjes. Het laat catalogus en browsen product, product filtering en productvergelijking. Kunt u eenvoudig toevoegen van nieuwe producten, doe batch product-update, het beheren van uw inventaris, eenvoudig beheren orders en zendingen, en de integratie van de verschillende betaalmethodes.
Magento heeft een aantal grote mogelijkheden als het gaat om klantenservice. Met Magento u uw klanten de mogelijkheid verlenen om gebruikersaccounts te maken, volgen hun boodschappen geschiedenis, contact met u door middel van aangepaste formulieren, kunt u ook kiezen voor verschillende talen en valuta’s, om de behoeften van uw klanten past.
U kunt Magento gemakkelijk integreren in uw Google Analytics-account en het gebruik van alle mogelijkheden van de klant gedrag te analyseren op uw website en optimaliseren voor betere resultaten. U kunt ook gebruik maken van de geavanceerde mogelijkheden van Magento SEO om uw website zoekmachine positionering te optimaliseren, zodat het kan makkelijker worden gevonden door uw klanten.
Magento kunt u ook veel marketing promo tools gebruiken – het opzetten van prijsacties en het gebruiken van coupon codes. Er zijn vele websites die er met een prachtig Magento thema’s voor gratis of betaald, zodat u uw unieke zoek online winkel kan met gemak.
En als dit niet genoeg is, zijn er meer dan 1.700 extensies voor extra functionaliteiten kunt u via de Magento-Connect-interface te installeren.Comments are closed.

Back to Top ↑