Tech Schermafbeelding 2016-01-28 om 15.09.15

Published on januari 28th, 2016

0

Tips bij het beschermen van een smartphone

Stelt u eens voor; uw telefoon gaat stuk. Dit is geen pretje, want er zijn tal van handelen dit u hedendaags verricht met uw telefoon. Daarom is het verstandig om op een nette manier met uw telefoon om te gaan. Dit niet alleen om uw telefoon te beschermen, maar ook om ten alle tijden bereikbaar te zijn. Wanneer u enige tijd offline bent door een defecte telefoon, kunt u een hoop dingen missen. Hierbij een aantal praktische tips, zodat u een eventuele reparatie van een Apple product achterwegen kunt laten.

Accessoires

Er zijn een aantal accessoires dus u kunt gebruiken bij het helpen voor het beschermen van uw smartphone. Allereerst zijn er tegenwoordig veel smartphones voorzien van een behuizing of een hoesje. Deze beschermt u tegen val en stootschade. Afhankelijk van het type toestel kunt u hier een geschikt hoesje bij kopen. Deze zijn te verkrijgen via het internet, maar ook in de fysieke winkels.

Tegenwoordig zijn er tal van hoesjes en cases te verkrijgen. Zo zijn er simpele ‘bumpers’ te koop voor een aantal euro, maar zijn er ook waterdichte hoesjes te koop. Deze zullen natuurlijk een stuk duurder zijn, maar beschermen de smartphone wel een stuk beter.

Ook kunt u gebruik maken van een screenprotector. Dit zorgt ervoor dat er eventuele schade aan het scherm wordt voorkomen. Wanneer uw telefoon in uw broekzak zit samen met een sleutelbos kan dit natuurlijk schade aanrichten. Met een screenprotector zal dit ten alle tijden worden voorkomen.

Binnenin de smartphone

Wanneer uw telefoon van de buitenkant nog splinternieuw is, kunnen er binnenin wel fouten optreden. Zo is het verstandig om grote bestanden of vele foto’s op een harde schijf te plaatsen. Hierdoor zal de processor van de telefoon ten alle tijden niet overbelast worden. Wij raden u aan om te werken met een cloud, wat ervoor zorgt dat bestanden op de cloud worden opgeslagen en niet meer intern op de telefoon.Comments are closed.

Back to Top ↑