Tech schermafbeelding-2016-11-15-om-10-40-58

Published on november 15th, 2016

0

Welk mobiel abonnement moet ik nemen?

Dat is de eerste vraag die de meeste mensen stellen als ze van plan zijn om mobiel te bellen. Veel mensen in Nederland bellen al met een mobiele telefoon. En allemaal hebben ze een sim-only, prepaid of traditioneel abonnement. De ene abonnement is niet perse beter dan de andere. Het hangt namelijk af van het gebruik van de persoon. Wil je graag weten welk abonnementsvorm het beste bij je past? Lees dan snel verder en kom erachter welk abonnement het beste bij je past.

Prepaid abonnement

Dit is vaak het goedkoopste abonnement die je kan afsluiten. Je kan al een prepaid abonnement afsluiten vanaf 5 euro. Dit abonnement is geschikt voor mensen die alleen willen bellen of sms’en en geen internetdata nodig hebben.

Traditioneel abonnement

Het traditionele provider abonnement is nog steeds de meest populaire abonnementsvorm in Nederland. Het is daarnaast ook de duurste abonnementsvorm die er is. Dit abonnement is geschikt voor mensen die een compleet pakket willen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw toestel, onbeperkt bellen en internetdata.

Sim-only abonnement

Het sim-only abonnement is een variant op het traditionele provider abonnement. Verschil is alleen de prijs omdat je geen nieuw toestel hebt. Verder biedt een sim-only abonnement precies dezelfde dingen aan als een traditioneel abonnement (beltegoed + internetdata)

Dit abonnement is geschikt voor mensen die nog een mooie mobiele telefoon hebben liggen maar hun huidige abonnementskosten willen verlagen.

Weet je al welk abonnementsvorm nou het beste bij je past? Dan kan je gemakkelijk je mobiele abonnement online aanvragen.Comments are closed.

Back to Top ↑