Tech Schermafbeelding 2017-01-26 om 09.05.43

Published on januari 26th, 2017

0

Zo zit het met antivirus voor de MAC

Macs zijn veiliger – of minder onzeker – dan hun Windows-broeders om twee redenen. Aan de technische kant, OS X is een Unix-gebaseerde besturingssysteem. en als tweede er zijn veel minder Mac gebruikers, waardoor het voor hackers minder aantrekkelijk is. Maar Macs zijn niet onkraakbaar, alleen zijn ze wel moeilijker te exploiteren dan Windows-pc’s. Hieronder een paar goede antivirus voor Macs.

  1. BitDefender Antivirus VOOR MAC – Bitdefender blijft de onbetwiste leider van de groep op het gebied van Mac-beveiliging. In AV-Test heeft het lab ontdekt dat Bitdefender beschermd tegen letterlijk elk stukje malware en het had geen herkenbare negatieve invloed op de prestaties.
  2. ESET Cyber Security Pro voor MAC -ESET is een uitstekende Mac antivirus, die exact dezelfde perfecte bescherming biedt net als Bitdefender. Het veroorzaakt ook heel weinig problemen bij prestaties, maar verliest van Bitdefender op basis van een kleine hoeveelheid van het systeem impact.
  3. EScan ANTI-VIRUS VEILIGHEID VOOR MAC – Goedkoper dan zowel ESET en Bitdefenr is ESET Cyber Security Pro voor Mac. Dit programma biedt een perfecte bescherming, net als die andere Mac-antivirus-pakketten. Helaas, heeft eScan wel invloed op de prestaties van je Mac.

4. Kaspersky Internet Security VOOR MAC – Kaspersky heeft helaas geen perfecte bescherming score in de AV-Test, en scoort slechts 99,17 procent. En hoewel het meer van een impact op de prestaties van het systeem heeft dan Bitdefender of ESET, heeft deze uitstekende Mac antivirus niet dezelfde impact van eScan, volgens de AV-Test lab resultaten.Comments are closed.

Back to Top ↑