Tech Schermafbeelding 2017-01-26 om 09.08.37

Published on januari 26th, 2017

0

Zo zit het met veilige hoverboards

Na veel bezorgdheid over de veiligheid en de verwijdering van hoverboards, zijn er een aantal goed gemaakt en op veiligheid goedgekeurd. Er zijn meerdere hoverboards online beschikbaar. Hier zijn enkele van de besten eveneens met een beschrijving van de functies. Hier zijn enkele van de meest populaire modellen:

1. HALO ROVER – is een van de meest populaire hoverboards van 2016. Dit model wordt niet oververhit of defect, en het is UL-gecertificeerd met de fijnste batterijen. Ze hebben een onverwoestbare garantie met een aluminium chassis en onverwoestbaar niet-vlakke 8,5 inch banden. Het komt ook standaard met Bluetooth en een mobiele app voor het afspelen van muziek.

2. SKQUE 10 – is een Two Wheel Smart Self-Balancing Electric Scooter met 10” banden. Dit hoverboard is uitgerust met dubbele motoren (een op elke voet pad) waardoor het een eenvoudiger controle heeft bij het draaien, accelereren, en roteren. Het heeft een maximale snelheid van 6.2mph en het duurt echter ongeveer 2 uur om de batterij volledig op te laden.

3. SWAGWAY X1 HANDS-FREE SMART BOARD – Swagway X1 Hands-Free Smart Board weegt slechts 26,5 pond, de Swagway X-1 Handsfree Smart Board is de lichtste hoverboard die verkocht wordt op de markt vandaag de dag. Naast dit, is het ook de snelste – het haalt snelheden tot 10 mijl per uur. Een opgeladen batterij gaat maximaal 20 mijl . Terwijl het vrij compact is, het maximum gewicht capaciteit is 200 pond. Het ontwerp van de Swayway X1 is vervaardigd uit aluminium met een harde coating. Dit maakt het behoorlijk bestand tegen krassen en deuken. Bovendien, het komt in 7 kleuren – waarvan er één is die een limited edition roze kleur heeft.Comments are closed.

Back to Top ↑