Entertainment parkeren schiphol

Published on oktober 21st, 2015

0

Valet parking bij Schiphol

Stel je voor, je hebt een vakantie geboekt naar een heerlijk warm land, waar een prachtig hotel staat te midden van een mooie omgeving waar je hoopt helemaal tot rust te kunnen komen. Dan wil je jezelf niet druk hoeven maken over het parkeren van jouw auto bij Schiphol. Rond Schiphol is het altijd druk en vaak onoverzichtelijk, zeker als je er maar één of enkele keren per jaar komt. Hoe fijn is het dan als je een parkeerplek voor je auto geregeld hebt met valet parking. Tegenwoordig is het ook mogelijk om gebruik te maken van Holiday Valet Parking Schiphol P6, dit is de officiële parkeerplaats van de luchthaven.
Afgesproken plaats
Valet parking houdt in dat je een parkeerplek reserveert via internet of de telefoon. Er wordt een tijd en plaats afgesproken op Schiphol, dit kan dus precies zijn voor de vertrekhal waar jouw vliegtuig vertrekt. Als je daar aankomt, staat er iemand van het bedrijf waar jij een parkeerplek hebt gereserveerd op je te wachten. Je maakt kort kennis met elkaar en je geeft je sleutels af. De medewerker zorgt ervoor dat de auto naar de parkeerplaats wordt gereden en jij kunt relaxed op vakantie gaan. Wanneer je terugkomt op Schiphol, herhaalt deze procedure zich. Je verliest geen tijd aan wachten op een reis naar de parkeerplek van de auto en je verliest geen tijd aan die reis zelf. Je wilt, na een vliegreis maar één ding, en dat is zo snel mogelijk naar huis. Op deze manier is het mogelijk.

Risico’s van valet parking
Er kleven natuurlijk ook nadelen aan valet parking. Bijvoorbeeld dat je niet precies weet waar jouw eigendom, de auto, staat. En of het terrein een beveiligd terrein is. Ook heb je geen zicht op het rijgedrag van de medewerker van het parkeerbedrijf. Deze medewerker is wel met jouw auto op stap en je kunt er niet van uitgaan dat iedereen even zorgvuldig met jouw auto omgaat als jijzelf. Gelukkig zijn deze bedrijven goed verzekerd bij schade of iets dergelijks. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie.

Tips bij valet parking
Er zijn wel een aantal dingen die je zelf kunt doen, waarmee je de risico’s zo klein mogelijk maakt of waarmee je jezelf indekt. Als eerste is het verstandig om wat research naar het bedrijf te doen. Op internet kun je voldoende klantervaringen vinden. Lees de voorwaarden goed door, zodat je weet waar je voor tekent. Wanneer je de auto afgeeft, kun je foto’s maken van de staat van de auto. En leg de kilometerstand vast, dit kan ook met een foto.Comments are closed.

Back to Top ↑