Entertainment red cups

Published on maart 15th, 2017

0

Weekend!! Maar wat gaan we eigenlijk doen?

Ga je het weekend lekker chillen met je vrienden? Altijd heerlijk die ontlading na de hele week gewerkt te hebben, dat moet natuurlijk onder goed gezelschap gevierd worden! We leven immers niet om te werken, maar we werken om te leven!

Dus je wilt je vrije dagen vieren. Op zich zou je natuurlijk elke week uit kunnen gaan met je vrienden. Maar als we het elke week op deze manier vieren dan kan je een het in je portemonnee gaan voelen. En dat is ondanks alle gezelligheid toch ook weer niet de bedoeling. Maar hoe kan je nu alsnog leuk en toch betaalbaar je weekend doorbrengen. Niet alles hoeft veel geld te kosten. Zo kun je bijvoorbeeld je vrienden uitnodigen en gewoon lekker bij jou thuis ook lekker wat muziek draaien en wat drankjes van te voren inkopen.

En natuurlijk wil je dit ook wat sfeer geven, en wat brengt er nou meer sfeer dan de originele American Red Cups. Niks straalt meer “Huisfeest uit” dan het grootste Huisfeest ingrediënt zelf; “American Red Cups”

Is er ook al iets opgevallen aan de Amerikaanse films met huisfeesten en College party’s van studenten. Of de muziek video’s of zelfs op je jouw eigen Social Media? Red Cups is altijd wel het element dat continu terugkeert.

Nadat je de Beer Pong Cups hebt besteld op bijvoorbeeld Red Celebration.

Koop dan meteen wat Beer pong balletjes, die komen later namelijk goed van pas.

Daarna ga je natuurlijk besluiten welke vrienden je uitnodigt. Dit is misschien een hele makkelijke stap, maar toch uiterst cruciaal. Niets bepaalt de sfeer sterker dan een perfecte samenstelling van vrienden en nieuwe gasten. Het hoofddoel is namelijk gezelligheid.

Laat je vrienden wat drankjes mee nemen, zodat je niet als enige voor alle drank hoeft te betalen. Het voordeel is dat iedereen vaak zijn eigen favoriete drankje dan mee neemt, dus zal je niemand horen klagen over wat voor soort drank er aanwezig is. Vergeet daarnaast niet de nodige snacks, chips en natuurlijk wat frisdrank. Nu ben je eigenlijk helemaal klaar om te beginnen.

Vergeet in Godsnaam niet de juiste muziek klaar te hebben staan; als playlist of op z’n minst een vaste DJ of persoon die dit voor je regelt. Het liefst wel eentje die de sfeer goed aanvoelt en die weet wanneer het een tempootje hoger kan. Dit noem je de de subtiele sfeermaker en deze factor mag je never nooit over het hoofd zien.

Na alle voorbereiding, tja dan is het alleen nog even wachten he…

En daar komen je eerste gasten al binnen. Terwijl je hen doorverwijst naar de tafel met drankjes en snacks, gaat de deurbel alweer.

Je maakt open en bent nog aan het groeten en dan komt het volgende groepje alweer aanzetten. Nu gaat het hard. Nu moet je van dit zootje ongeregeld een cohesief, sociaal mengelend geheel van maken. Want als het niet gezellig is, wordt jij als gastheer/vrouw erop aangekeken. En dat wil je niet op je geweten hebben. Maar geen paniek!

Tijd om snel het ijs te breken. Herinner je die Red Cups met de Beer pong balletjes nog? Zet die maar in het zicht van de gasten op tafel. Geheid dat iemand zich aanbiedt om een potje Beer Pong te spelen. Dit is de ideale ijsbreker voor jouw huisfeestje!

Vraag dan wie er mee doet en welke teams gevormd worden. Dan gaat het spelletje beginnen met 100% veel gelach. Dan zie je al snel dat je tegenstander zich niet gemakkelijk laat afwimpelen. Altijd zijn er daarnaast nog wat gasten die mee kijken en die denken uiteraard dat zij er meer van bakken met Beer Pong. En voordat je het weet heb je een super hilarisch Beer Pong toernooitje gaande. Dit in combinatie met wat muziek op de achtergrond, je feest gaat de perfecte kant op en kan hierna eigenlijk niet meer mis gaan. Zo heb je je huisfeest in een handomdraai Super Epic gemaakt.

Nu kan je pas echt van je zaterdag avond gaan genieten en je bent veel goedkoper uit dan stappen in een club of hangen in een suffe bar. En omdat je zaterdag hebt uitgekozen, heeft iedereen de volgende dag alle tijd om bij te komen. Dus als je wakker wordt na jouw Epic huisfeest en je bent getagd op Facebook met het verhaal dat je het Beer pong toernooi flink verloren hebt en er niks van bakte door 1 van de gasten. Dan heb je altijd het excuus dat je uiteraard wat drankjes te veel op hebt gehad. En wie zal het je ooit kwalijk nemen? Je hebt immers 1 van de meest gezellige spontane huisfeestjes gegeven!Comments are closed.

Back to Top ↑