betalen aanbieding

Published on augustus 13th, 2015

0

Bespaar je echt geld met kortingen?

De vraag die als titel van deze post dient lijkt een beetje een open deur. Natuurlijk is het mogelijk om geld te besparen met kortingen. Een korting dient om de oorspronkelijke prijs van een product naar beneden te brengen. Ale prijs is eerst X en door middel van de korting wordt de prijs omlaag gebracht. Dat is echter maar een vorm van korting. Het is ook mogelijk dat er een korting wordt gegeven waarbij bijvoorbeeld het tweede product gratis is, of voor de helft van de prijs. Bij de laatst genoemde variant krijg je eigenlijk een korting van ongeveer 25%. Als je tips zoekt om echt te besparen, klik je hier:

Bespaar je echter ook geld als je iets koopt waar korting op zit?

Eigenlijk bespaar je helemaal geen geld als je een product met korting koopt. Het lijkt natuurlijk wel alsof je geld bespaart, maar je kan het ook van de andere kant bekijken: je geeft minder geld uit, maar het blijft geld uitgeven.

Natuurlijk is het belangrijk om in sommige gevallen goed te kijken of je niet minder geld uitgeeft, maar het is wel goed om je te realiseren dat je wel geld blijft uitgeven. Niet alles waar dus korting op zit is dus zomaar goed om te kopen.

Waar moet je op letten als je een product koopt met korting?

Als je een product koopt met korting dan moet je goed op blijven letten. Het menselijk brein is erg gevoelig voor kortingen en veel mensen kopen een product heel snel als er maar een grote korting op wordt gegeven. Kijk bijvoorbeeld naar het succes van een site als Groupon.

Het is echter wel goed om te kijken of je het product wel echt nodig hebt. Natuurlijk kan iedereen dat zelf Geld Besparen met kortingenwel bedenken, maar er zijn nog wel een paar andere zaken waar je rekening mee kunt houden. Kijk bijvoorbeeld of er geen andere voorwaarden bij de korting zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan een beperkte of geen garantie, de mogelijkheid om het product al dan niet te retourneren en dergelijke.

Daarnaast moet je bij kortingen met het tweede product voor de halve prijs er goed op letten dat je alleen 50% korting krijgt als een product van gelijke waarde koopt als het product dat je voor het volle pond koopt. Als het product waar je korting op krijgt een lagere prijs heeft, krijg je automatisch geen 50% korting, maar veel minder korting.Comments are closed.

Back to Top ↑