Gezondheid Gelukkige vrouw

Published on juli 27th, 2015

0

10 Tips van een gelukkig persoon

Ben jij gelukkig? Het is een simpele vraag en er zijn een tal van variabelen die hier ten grondslag van liggen. Wat maakt iemand gelukkig? Is er meer dan één weg naar geluk? En is er meer dan één manier om het te meten? Als je een econoom of een sociale wetenschapper bent, kunt u wetenschappelijke onderzoeken die proberen om het niveau van tevredenheid en voldoening peilen voeren. Als je een religieuze leider, kan je je afvragen of iemand voelt geestelijk vervuld, aangesloten op een gemeenschap en in contact met zijn of haar gekozen godheid. Getrouwd vaak verhoogt geluk, net als een genetische basis voor een zonniger dispositie. Oudere vrouwen minder tevreden dan hun mannelijke collega’s, die rapporteren een verhoogde niveaus van geluk als ze ouder worden [bron : Holt ].

Op het einde, kan geluk komen neer op wat u zoekt in het leven en hoe je deze vage term te definiëren. In verschillende samenlevingen door de geschiedenis heen, heeft geluk gelijkgesteld met puur geluk of de zekerheid van religieuze overtuiging. Anderen hebben gedacht dat geluk betekent dat je een goed persoon of de mogelijkheid om een ​​leven van plezier en ontspanning leven.

Net zoals de definities van geluk veranderen, zo doet ook ons vermogen om tegenslagen te verwerken. Talrijke verhalen bestaan ​​uit mensen die een enorme ontberingen – kanker, het verliezen van een baan, een slechte uiteenvallen – en zichzelf uiteindelijk zo gelukkig of gelukkiger dan ooit te vinden. Ondanks de moeilijkheden bij pinning op wat geluk is en hoe het te bereiken, gaan we een steek te nemen naar het in dit artikel, waarin wij 10 belangrijke tips. We beginnen met een paar die lijkt meer voor de hand en ga dan naar een aantal ongewone aanbevelingen voor het stimuleren van geluk.Comments are closed.

Back to Top ↑