Gezondheid Beautiful and smiling young girl surfing on internet on her laptop while drinking a coffee - Stunning woman sitting outside in a cafe bar shopping online on her computer tablet booking holidays

Published on oktober 25th, 2018

0

De voordelen van langer op terras zitten in de winter

De kerst komt eraan en dat betekent dat iedereen naar binnen vertrekt. Maar dat is helemaal niet nodig! Buitenlucht is gezond voor het lichaam; je ervaart minder stress, krijgt een beter korte termijn geheugen en krijgt mentale energie. Blijf lekker op het terras zitten in de buitenlucht met een warm drankje en beschutte plaats en geniet van de winter. Promat helpt je hierbij. Promat is gespecialiseerd in horeca overkappingen waaronder parasols, overkappingen en luifels.

Promat

Promat heeft jaren ervaring in het ontwerpen naar wens en terras afmeting. Ze zorgen voor horeca parasols die voorzien zijn van verlichting en verwarming. Naast warmte en licht zorgt het ook nog eens voor een fijne sfeer! Voeg een gezellig kaarsje op tafel toe, muziek op de achtergrond en neem fijn gezelschap mee om het af te maken. Met de parasols benutten ze iedere meter van een terras zodat je altijd droog zit. Waardoor jij weer kunt genieten van een zachte winteravond.

Voordelen buitenlucht

In de buitenlucht verblijven bevordert de concentratie en het korte termijn geheugen van de mens. Dit komt omdat het brein minder prikkels krijgt buiten en niet snel wordt afgeleid zodat je als ware tot rust komt. De frisse lucht en het zonlicht doen ons goed en verhogen het immuunsysteem. Daglicht zorgt voor vitamine D wat ondersteunt bij de weerstand. Daarnaast helpt frisse lucht bij angst, depressie en andere psychische problemen.

Het is altijd terrasseizoen

We zijn gemaakt om buiten te zijn en het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat buitenlucht gezond is voor ons met meerdere onderzoeken. Met een warme fijne plek in de buitenlucht, is er geen reden meer om binnen te zitten. Doe jezelf een plezier en ga lekker naar buiten, zelfs als het koud is. 

Geïnteresseerd in een horeca parasol of overkapping om het terrasseizoen te verlengen? Promat biedt een vrijblijvend advies voor jouw oppervlakten.Comments are closed.

Back to Top ↑