Gezondheid Schermafbeelding 2016-07-13 om 09.22.05

Published on juli 13th, 2016

0

Impact Sports Academy

Impact Sports Academy is een sportschool dat gezelligheid en sfeer voorop heeft staan in combinatie met hard trainen. Door deze drie zaken met elkaar te combineren wordt er altijd het optimale resultaat nagestreefd. Impact Sport Academy heeft een gevarieerd aanbod en zorgt voor professionele begeleiding tijdens het sporten. Zo kan je altijd onbeperkt trainen terwijl je altijd de beste begeleiding krijgt en het gewenste resultaat weet te halen.

Een proefles is geheel kosteloos
Bij Impact Sports Academy is een proefles altijd mogelijk. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden, maar is er bij een aantal lessen wel een maximum vastgesteld. Voor Crossfit en Weightlifting moet men zich dan ook aanmelden voor een dergelijke proefles op bepaalde tijden, maar bij andere sporten is dit geen enkel probleem. Mail altijd even van tevoren voor het volgen van een proefles, zodat er een plek gereserveerd kan worden en de instructeur op de hoogte is. 

Onbeperkt sporten tegen een vast bedrag per maand
Impact Sports Academy hanteert geen beperkingen wat betreft het aantal sporten dat je wilt beoefenen of het aantal dagen dat je wil gaan trainen. Meerdere sport uitoefenen op een avond is mogelijk, maar ook een sport op meerdere avonden behoort tot de mogelijkheden. Dat alles tegen een vast bedrag per maand en alleen voor een aantal lessen geldt slechts een verplichte inschrijving. 

Professionele instructeurs
De instructeurs van Impact Sports Academy krijgen regelmatig training en leren daardoor steeds weer bij. Daardoor beschikken de instructeurs altijd over de juiste vakkennis en zorgt dit voor een zeer professionele begeleiding. Tijdens het sporten kun je dan ook altijd de beste instructies en tips verwachten van de professionele instructeurs van Impact Sports Academy.

Korte opzegtermijn
Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om te trainen dan kun je ervoor kiezen om je abonnement tijdelijk stop te zetten. Het kan namelijk zijn dat je een maand heel druk bent met andere zaken en dat je even niet aan sporten toekomt. Impact Sports Academy hanteert dan ook altijd een opzegtermijn van slechts een maand. Zo ben je nooit ergens lang aan verbonden, maar kan je ook altijd zo weer opnieuw beginnen met sporten. Impact Sports Academy zorgt dan ook altijd voor het juiste sportaanbod op maat.

 Comments are closed.

Back to Top ↑