Gezondheid Sabier Powerslim

Published on maart 19th, 2018

0

Wat je moet weten over afvallen met PowerSlim

Veel mensen, vooral vrouwen, willen nog vóórdat de zomer zijn intrede doet, van hun overtollige kilo’s af. Op een prettige manier wat gewicht kwijt raken, met respect voor je lichaam, is belangrijk. Ineens, heel streng gaan lijnen is niet goed voor je lijf en geestelijke gezondheid. Een te streng dieet is een afstraffing voor je lichaam en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Afvallen met PowerSlim bij La Peau Satin, zorgt voor een op verantwoorde manier kwijt raken van lichaamsgewicht. Géén strenge dieetformule, maar een afvalproces met lekker eten en doelstellingen die ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Het kan echt niet zo zijn dat je in één week 10 kilo afvalt. Dat is ongezond en deze kilo’s bestaan niet uit vet maar grotendeels uit vocht.

Weg met de vicieuze cirkel

Een groot deel van de mensen die aan de slanke lijn doen, gunnen zichzelf niets meer. Het gevolg kan zijn dat ze op den duur in een vicieuze cirkel komen. Een streng dieet houdt geen mens vol. Op een fout ogenblik, verval je toch weer in een verkeerd eetpatroon en laat je het er bij zitten. PowerSlim heeft echter een heel goed aangepast programma, waar je samen met een PowerSlim coach aan gaat werken.

Wat houdt PowerSlim in?

PowerSlim is een programma voor mensen die willen afvallen. Dit programma is in de markt gezet door diëtisten en kan worden gevolgd onder leiding van een PowerSlim coach. De producten van PowerSlim zijn speciaal ontwikkeld om lekker te eten en tóch snel gewicht te verliezen. Het is de bedoeling dat je tijdens het afvalproces goed in je vel blijft zitten en je niet slap en futloos gaat voelen. Een crash-dieet zal dit bijna altijd veroorzaken. Door het jarenlang omgaan met mensen die op dieet zijn, hebben de diëtisten van PowerSlim een prettig programma ontwikkeld wat voor elk persoon een andere aanpak biedt. Iedereen is weer anders en heeft een ander leefpatroon. Het PowerSlim programma kan eenvoudig worden toegepast in het dagelijks leven. Gemakkelijk vol te houden, je hoeft niet minder te gaan eten maar zal ànders moeten gaan eten.

 

Advies en betrokkenheid met de cliënt geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. De producten van PowerSlim zorgen voor een verantwoord voedingspatroon waar snoepmomenten acceptabel zijn. Het dieet is gemakkelijk vol te houden omdat mensen niet echt het idee hebben dat er gelijnd wordt. De voeding is eiwitrijk met een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Spiermassa blijft behouden zodat je je, ook tijdens sporten, lichamelijk fit blijft voelen en hierdoor nog meer gewicht kwijtraakt.

 

Hebben we je interesse? Je kunt succesvol afvallen met PowerSlim bij La Peau Satin. Bekijk de resultaten van tevreden mensen die je voorgingen en zit binnenkort weer lekker in je vel. Letterlijk en figuurlijk!Comments are closed.

Back to Top ↑