Huis & tuin Schermafbeelding 2016-04-18 om 14.21.46

Published on april 18th, 2016

0

1. Sleutels kwijt? Laat de deur schadevrij openen!

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, vergeten mensen regelmatig een sleutel mee te nemen bij het verlaten van hun woning. De sleutel blijft aan de binnenzijde van de deur in het slot zitten, de sleutel blijkt ineens toch niet in uw jaszak te zitten, enzovoorts. Waar het vroeger heel gebruikelijk was om in deze situaties een ruitje van uw woning in te tikken om uw woning binnen te kunnen komen, kan het tegenwoordig een stuk makkelijker. Laat uw deur schadevrij openen door een erkende slotenmaker bij u in de buurt, zodat u de kosten kunt beperken.

 

Hulp van een slotenmaker

Schadevrij een deur openen is over het algemeen niet eenvoudig, zeker niet als u niet de beschikking heeft over de speciale apparatuur voor het openen van een deur. Slotenmakers hebben gereedschap waarmee het openen van een slot vak binnen een mum van tijd voor u is uitgevoerd, zodat u al snel uw woning binnen kunt gaan. Daarbij is het vaak ook buiten de vaste werktijden om nog mogelijk om de hulp van een slotenmaker in te schakelen, door de 24/7 slotenservice die zij vaak bieden.

 

Dit is bijvoorbeeld handig als u na een feestje pas laat op de avond thuiskomt, als u een avond heeft moeten overwerken op kantoor, enzovoorts.

 

Zelf een slot openmaken

Het is sterk af te raden om uw sloten zelf te openen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een haarspeldje, een andere sleutel of een pincet. Veel mensen proberen door te wrikken de deur zelf open te maken, wat vaak gepaard gaat met vergaande gevolgen. Tijdens het wrikken in het slot kunnen de onderdelen van het slot kapotgaan, waardoor uw slot in het ergste geval volledig moet worden vervangen. Zo moet u alsnog de hulp van een slotenmaker inschakelen, maar heeft u naast een gesloten deur ook een kapot slot.

 

Wilt u weten waar u een erkende slotenmaker kunt vinden? Kijk eens op internet, of pak het telefoonboek erbij. Hier vindt u vele slotenmakers, die hun diensten aanbieden. U kunt ook in uw omgeving vragen, of er mensen zijn die ervaring met een bepaalde slotenmaker hebben.

 Comments are closed.

Back to Top ↑