Huis & tuin glaskoning bus

Published on december 23rd, 2016

0

Diverse glassoorten voor woningen

De Glaskoning biedt oplossingen voor alle glasproblemen in en rondom je woning. Of je nu een kapot raampje hebt, of je wilt al je ramen vervangen voor beter isolerend glas, ze hebben iets voor elke situatie. Er zijn meer dan 700 glassoorten in voorraad, waaronder inbraak werend glas, klimaatglas en tripple beglazing voor betere isolatie. Bovendien bieden ze een 24/7 reparatie- en herstelservice en kan je ze dus in geval van nood altijd bereiken.

Producten

Elke situatie vraagt om een ander soort glas. Heb je bijvoorbeeld een kozijn waar de zon veel op staat, dan kan klimaatglas een goede optie zijn. Dit is speciaal ontwikkeld om veel licht door te laten en weinig warmte. Ook is er tripple beglazing, ook wel HR+++ genoemd. Dit glas houdt de warmte nog beter binnen dan dubbele beglazing. En er zijn verschillende soorten veiligheidsglas, dit is extra gehard glas voor bijvoorbeeld tafels en trappen, maar werkt ook brandvertragend en is inbraak werend. Als je glas nodig hebt voor een speciale situatie kan één van de adviseurs van De Glaskoning je verder helpen.

24/7 service

Een gebroken raam veroorzaakt allerlei problemen. Je huis is niet meer waterdicht, je bent gevoelig voor inbraken en laat staan het gevaar van scherpe randjes. De Glaskoning biedt een reparatieservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is, ook op feestdagen. Er zijn verschillende mobiele werkplaatsen verspreid over heel Nederland en als er echt spoed is kunnen ze binnen 30 minuten op locatie zijn. Hier krijg je vakmanschap voor terug voor een mooie prijs en met uitstekende garantie.

Zakelijk

De Glaskoning biedt behalve in huiselijke situaties ook glasservice voor het bedrijfsleven. Het glas kan geleverd worden maar ook gedeeltelijk of volledig worden gemonteerd. Dit kan voor zowel nieuwbouw als al bestaande gebouwen. Hierbij moet rekening gehouden worden met bijvoorbeeld locaties in de binnenstad, montage op grote hoogtes en milieu vraagstukken. De projectleiders zijn beschikbaar om samen met de klant de voorbereidingen treft zodat het project goed kan verlopen.

De Koninggroep

De Glaskoning is deel van de Koninggroep, een familiebedrijf dat specialiseert in straal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden. Ze zijn actief in binnen- en buitenland en heeft al meer dan 25 jaar ervaring als betrouwbare partner. Door het leveren van goede kwaliteit, het nakomen van afspraken en het aanbieden van een gunstige prijs hebben ze een top positie in de markt bereikt.  Je bent zeker van de beste kwaliteit en service.Comments are closed.

Back to Top ↑