Huis & tuin Schermafbeelding 2016-05-30 om 10.25.58

Published on mei 30th, 2016

0

Je eigen sauna: een droom die werkelijkheid zal worden?

Heb je altijd al gedroomd van je eigen sauna? Nou, die droom zou nu wel eens werkelijkheid kunnen worden. Hoewel een eigen sauna voorheen alleen was weggelegd voor de rijkeren onder ons, beginnen ze de laatste tijd steeds betaalbaarder te worden. Het is nu mogelijk om je eigen sauna op te bouwen voor een paar duizend euro, zodat je de hele dag kunt genieten van die heerlijke temperatuur. Daarnaast geeft het je ook genoeg de mogelijkheid om al die afvalstoffen uit te zweten, in je persoonlijke paradijsje aan huis.

Je eigen sauna

Sites zoals bouwjeeigensauna.com kunnen je helpen om jouw droom te verwezenlijken. Ze hebben een ontzettend breed assortiment aan allerlei sauna’s, zodat jouw specifieke wensen helemaal vervuld kunnen worden. Wil je een hele cabine, of eerder een bouwpakket op maat, zodat je helemaal zelf je eigen sauna kan bouwen? Het is allemaal mogelijk. Ook bieden ze nog veel meer andere mogelijkheden, zoals de infrarood-sauna of een buitensauna, voor wanneer je lekker buiten wilt relaxen. Alles is mogelijk met het brede assortiment van dit soort webshops.

Kant en klare sauna’s
Vooral de kant en klare sauna’s zijn aan te raden. Deze kun je bestellen via de webshop en worden binnen de week naar je toe gestuurd. Meestal kosten ze een paar duizend euro, maar daarvoor heb je dan wel een compleet werkende sauna in je huis staan. Op de site heb je bijna 80 verschillende modellen die je kan bekijken. Er zijn verschillende ontwerpen, van een eikenhouten klassieke look tot een hypermoderne glazen sauna, die voor het merendeel uit staal en glas bestaat. Je kan dus zelf bepalen wat voor look het beste bij jouw huis past. De sauna’s zijn ook verdeeld in verschillende prijsklassen: ze beginnen vanaf de 1000 euro en lopen op tot 5000 euro. Voor ieder wat wils dus.

Aan de slag
Denk je dat je toch liever je eigen sauna wil gaan bouwen? Ja, natuurlijk dat is ook mogelijk. Deze sites geven je alle mogelijkheden om je handen te laten wapperen. Al het materiaal wat je nodig hebt kun je op de sites vinden: van de deuren, de ventilatieschachten, en de verschillende branders die je in je sauna kunt neerzetten. Het geeft je de mogelijkheid om jouw perfecte sauna te maken, die perfect is voor jou huis. Jij bepaalt zelf wat je wil hebben.

Telefonisch hulp nodig?

Heb je toch wat telefonische hulp nodig om een keuze te maken? Bel de webshop dan vooral op. Ze hebben een uitstekende klantenservice die je maar al te graag helpt met jouw vragen over sauna’s. Daarnaast kunnen ze je ook helpen met het kiezen van een geschikte sauna voor jouw huis, want elk huis is anders. Laat je goed informeren en maak dan ook meteen de verstandige keuze om een sauna te kopen. Want, een eigen sauna in je huis, dat is toch een heerlijk vooruitzicht?Comments are closed.

Back to Top ↑