Huis & tuin shutters

Published on oktober 14th, 2015

0

Shutters als raambekleding

Een steeds vaker voorkomende vorm van raambekleding is het gebruik van zogenaamde shutters. Dit zijn leuke alternatieven voor de alom bekende gordijnen of luxaflex. Shutters hebben een luxere en stijlvollere uitstraling dan het gemiddelde gordijn. Daarnaast kunt u de hoeveelheid licht in uw woning perfect regelen wanneer u gebruikt maakt van shutters. Dit zorgt voor een verhoogde mate van sfeer.shutters2

Shutters kunnen in allerlei verschillende materialen worden uitgevoerd. De meest voorkomende variant is de uitvoering van hout. Daarnaast worden aluminium shutters steeds vaker aangelegd. Verder zijn kunststof shutters een mogelijkheid. Het mooie van deze kunststof variant is dat hij in vele kleuren te verkrijgen is. Zo kun je de raamdecoratie precies aanpassen naar de inrichting van je eigen huis.  De plaatsing van de shutters kan ook verschillen. Deze producten kunnen namelijk zowel buiten als binnen geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de variant die binnenshuis geplaatst wordt veel vaker, waar de buiten variant vroeger populairder was.

Badkamershutters worden ook steeds populairder in de Nederlandse badkamers. Ook al is het erg vochtig, ook badkamer shutters zijn prima te plaatsen. Wanneer u een kwaliteitsproduct aanschaft hebben de shutters vaak een zijlijst die voorkomt dat het product krom kan trekken. Daarnaast zijn de lamellen vaak op een speciale wijze uit hout geschreven, zodat ze zo min mogelijk vervormen. Tot slot worden de shutters vaak behandeld met een speciale olie of een speciaal soort lak. Deze voorkomen dat het product vocht opzuigt. De schanieren zullen natuurlijk in roestvaststaal uitgevoerd worden, om te voorkomen dat ze zullen roesten.

Het mooie van shutters is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Zelfs wanneer u beschikt over een rond raam of een dakraam kunt u gebruik maken van deze fantastische producten. Het is vaak verstandig om een afspraak met de specialist te maken om te bekijken wat voor uw woning de beste oplossing zou zijn.Comments are closed.

Back to Top ↑