Huis & tuin Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.25.09

Published on september 2nd, 2016

0

Tips om je keuken in te richten

De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis. We spenderen er meerdere uren per dag, onder andere om het ontbijt te maken, lunch te bereiden en om te koken. Daarnaast kan het ook een heerlijke plek zijn om lekker te hangen. Doordat we er zoveel tijd doorbrengen, is het belangrijk om goed na te denken hoe je de keuken wilt inrichten. Waar moet je op letten en wat moet je vooral niet doen? In dit artikel geven we je enkele tips!

 

Maak het gezellig!

Aangezien er behoorlijk wat tijd wordt gespendeerd in de keuken, is het wel zo leuk om het om te toveren tot een gezellige plek. Denk er bijvoorbeeld aan dat je van alle kanten de keuken in kunt lopen en dat het niet wordt afgesloten. Zo is het makkelijk bereikbaar voor iedereen. Daarnaast is het leuk om aan de buitenkant een barkruk te plaatsen om er een gezellige hangplek van te maken!

 

Kookeiland

De droom van elke keukenprins of keukenprinses, is een kookeiland. Ook kookeiland zorgt niet alleen voor een verlenging van je werkblad, het zorgt ook voor meer opslag en een leuk aanzien. Een kookeiland dient wel goed geplaatst te worden, het moet immers een toevoeging zijn en geen belemmering.

 

Ventilatie

Een essentieel onderdeel van de keuken is de ventilatie. Je wilt namelijk niet dat het hele huis nog een week lang ruikt naar wat je hebt gekookt. Bepaal daarom van tevoren goed waar de afzuigkap moet worden geplaatst en ontwerp de rest eromheen. Wil je er zeker van zijn dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Laat je dan adviseren door een professional. Je zult namelijk versteld zijn van het aantal aspecten waar je in eerste instantie niet gelijk aan zou denken.Comments are closed.

Back to Top ↑