Huis & tuin Alles in 1

Published on november 2nd, 2015

0

Voor welk abonnement gaat u?

Heeft u net uw nieuwe huis betrokken? Dan is het tijd om de nodige abonnementen af te sluiten. U kunt kiezen voor telefonie, televisie en internet. Ook is er nog iets als een alles in 1 pakket, wat spreekt voor zich. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren op de volgende gebieden; telefonie, internet en alles in 1. Zo wordt voor u de keuze bij het kiezen voor een abonnement gemakkelijker.

Telefonie

Vaste telefonie is nog steeds erg populair. Het is namelijk zeer handig dat u altijd een vaste telefoon in huis heeft, zodat u hier altijd op bereikbaar bent, indien u thuis bent. Hierdoor kunt u uw mobiele nummer alleen aan de hiervoor bestemde personen geven, zodat u niet onnodig of door ongewenste personen gebeld wordt. Een vaste telefonie abonnement is makkelijk af te sluiten bij één van de vele aanbieders. Aan de hand van uw belgedrag, kan hier een gepast abonnement bij worden gekozen.

Internet

Internetabonnement zijn er in alle soorten en maten te krijgen. Zo kunt u de snelheid van uw internet bepalen in verschillende abonnement en is het tegenwoordig ook mogelijk om uw internetverbinding te laten lopen via een glasvezelkabel. Dit wordt op dit moment in sommige plaatsen nog aangelegd, maar vanaf volgend jaar is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van glasvezel. Hier moet dan wel een speciaal abonnement voor worden afgesloten. Informeer bij uw huidige internetaanbieder hoe zij dat hebben geregeld of stap over naar een aanbieder die gebruik kan en mag maken van de glasvezelkabel.

Alles in 1

De naam alles in 1 spreekt natuurlijk voor zich. Dit is een pakket waarbij internet, telefonie en televisie in één pakket bij één aanbieder zijn afgesloten. Hierdoor kunt u gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder, want er is één contactpunt.
Een nadeel van het afsluiten van een alles in één pakket is een mogelijke storing bij de aanbieder. Wanneer dit het geval is, zullen al de componenten uit de running zijn en heeft u geen telefonie, televisie en internet ontvangst meer.Comments are closed.

Back to Top ↑