Shops MM Telefoonreparaties (1)

Published on augustus 31st, 2018

0

Hoe zit het met telefoonreparaties? Ben je verzekerd of moet je het zelf betalen?

Een kapotte telefoon is de angst van iedereen die niet meer zonder zijn telefoon kan. Meestal is het telefoonabonnement nog niet te verlengen en dan is een telefoonreparatie de beste oplossing. Al zijn er natuurlijk nog altijd mensen die dan een nieuwe telefoon kopen omdat er gedacht wordt dat de telefoon niet meer te repareren is. Wat is voor jou de beste oplossing?

Wat ga jij doen met een kapotte telefoon?

Het kan best zijn dat jij te maken krijgt met een kapotte telefoon. Laat jij jouw telefoon repareren of ga je voor een nieuwe telefoon? En waarom kies jij daarvoor? Of denk je liever niet aan een kapotte telefoon omdat dat jou toch niet overkomt. Ik kan je vertellen dat het verstandig is om over na te denken want een ongeluk zit in een klein hoekje. Juist daarom zijn er steeds meer mensen die een telefoonverzekering nemen bij een nieuw toestel. Dan ben je er namelijk zeker van dat jouw telefoon wordt gerepareerd. Het is bijna altijd mogelijk om jouw telefoon te laten repareren. Een barst in het scherm, een telefoon die niet meer aan gaat en soms zelfs een telefoon met waterschade. Je kan het zo gek niet bedenken of het is te repareren.

Is een telefoonreparatie duur?

Dat hangt natuurlijk helemaal af van het merk toestel en wat er gerepareerd moet worden. Het weegt vaak niet op tegen de kosten van een nieuw toestel. Begin in elk geval niet zelf aan een telefoonreparatie om kosten te besparen maar laat dit doen. Een gebarsten scherm kost vaak een paar tientjes maar dan kan je wel weer zonder barsten in het scherm kijken naar jouw berichtjes. Het is de prijs van de telefoonreparatie zeker waard als je bedenkt dat je er daarna gewoon weer maanden of misschien wel jaren plezier van hebt.

Opsturen naar de fabrikant eist vaak veel tijd en extra geld wanneer je niet verzekerd bent. Ga voor een extern bedrijf dat ervaren is in een snelle en succesvolle telefoon reparatie. Binnen no-time kun jij zo weer genieten van jouw smartphone!Comments are closed.

Back to Top ↑