Cultuur National Park Khao Sok

Published on februari 8th, 2016

0

Rondreizen in Thailand: een onvergetelijke ervaring

Om het echte Thailand te leren kennen is het boeken van een rondreis een optie. Je kunt het prachtige Zuidoost-Aziatische land op verschillende manieren leren kennen. De keuze aan rondreizen in Thailand is zeer divers en uitgebreid. Maak je droom waar en reis langs schilderachtige baaien en zonovergoten eilanden. Ook voor de kleinere portemonnee zijn er rondreizen die je binnen korte tijd laten kennismaken met het beste van Thailand.

Duur van rondreizen in Thailand

Afhankelijk van je wensen en budget kun je blijven in Thailand zo lang je wilt. Voor een reis van meer dan dertig dagen is het uiteraard wel verplicht om een toeristenvisum aan te vragen. De meeste rondreizen in Thailand duren twee tot drie weken. Bij touroperator Thailand Online kun je bijvoorbeeld een rondreis van drie weken boeken van Centraal- naar Zuid-Thailand. Tijdens deze rondreis beleef je alle hoogtepunten van het ‘land van de glimlach’.

Van Bangkok naar de River Kwai

De reis begint in de bruisende hoofdstad Bangkok. De schitterende tempels zijn hier echte toeristische trekpleisters. Zo is de ‘Temple of Emerald Buddha’ een van de mooiste bezienswaardigheden van Thailand. Vanaf de hoofdstad reis je vervolgens naar de River Kwai, en daarna onder andere naar Chiang Mai en Ko Samui. Deze prachtige rondreis in Thailand wordt aangeboden van december tot en met september.

Met je voeten in het zand

Wellicht heb je tijdens je vakantie meer behoefte aan zon, zee en strand. Gelukkig zijn er genoeg rondreizen in Thailand waarbij je volop kunt ontspannen. Een vakantie in Thailand is bijvoorbeeld niet compleet zonder het witte zand van de badplaats Phuket onder je voeten te voelen. In 15 dagen maak je een tocht langs Phuket, Khao Sok, Khanom, Ko Phangan en Ko Samui. Op het programma staat onder andere een bezoek aan het National Park Khao Sok. Dit is een groene oase waar volop bijzondere diersoorten te bewonderen zijn. In de kustplaats Khanom kun je zelfs dolfijnen spotten.

Rondreizen in Thailand op budget

Rondreizen in Thailand hoeven niet heel duur te zijn. Wanneer je kiest voor een Budget rondreis Thailand ben je voor de vakantie ongeveer 800 euro per persoon kwijt. Hierbij reis je in twee weken langs de hoogtepunten van Thailand. De overnachtingen zijn simpel maar comfortabel, en reizen verloopt met het lokale vervoer. In de ‘tuk-tuk’, het lokale vervoermiddel in Thailand, ervaar je ook nog eens de echte cultuur van dit land. Deze rondreis voert je langs enorme bergen en groene natuurparken. Regelmatig spot je een aap en misschien zelfs olifanten in het wild. Het maakt rondreizen in Thailand een unieke ervaring.Comments are closed.

Back to Top ↑