Cultuur thailand-422_1280

Published on december 7th, 2016

0

Wat moet je in Thailand gezien hebben?

Thailand is een schitterend land. Het land heeft veel cultuur, mooie stranden, het land is goedkoop en voor mensen die van stappen houden: je kunt er fantastisch uitgaan! Thailand is een redelijk groot land en veel mensen die naar Thailand gaan blijven in hun resort en verkennen van daaruit de omgeving. Er zijn ook mensen die rond gaan reizen en ’s nachts slapen in een reis hangmat. Vooral backpackers doen dit. Als je rond gaat reizen door Thailand, dan ga je een schitterende tocht tegemoet, waar je zeker geen spijt van zal krijgen. Hier heb je alvast een lijstje om de voorpret te verhogen. (Veel backpackers reizen later door naar Australië, als je wilt weten wat je daar moet doen bekijk je deze pagina)

Wat te doen in Thailand: Chiang Mai

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai. Het is een schitterende stad met veel cultuur en mooie tempels. Veel mensen gaan echter ook naar Chiang Mai om vanaf daar zogenaamde jungletochten te doen. Deze tochten zijn ontzettend leuk en vaak is het ook mogelijk om een aantal nachten in de jungle door te brengen! Een ontzettend leuke ervaring.

Wat te zien in Thailand : BangkokWat te zien in Thailand: Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand. Een schitterende stad, waar je je ogen niet uit kijkt. Het verkeer is er erg druk, dus het meest verstandige is om je rond te laten rijden in een van de taxi’s die er rijden. Het rijden in dergelijke bromfietstaxi’s is al een belevenis op zich. Verder kan je gaan kijken bij het paleis, het reusachtige Budha-beeld of gaan stappen op Khao San Road. Absoluut een aanrader.

Wat moet je bezoeken in Thailand: Krabi

Wie op zoek is naar zon, zee en strand en schitterende natuur, die moet absoluut naar het eiland Krabi gaan. Het eiland ligt in de Andaman Zee niet ver bij Phuket vandaan. Je kan er genieten van de mooiste stranden van Azië. Daarnaast is de natuur ook ontzettend mooi, schitterende rotsformaties steken zo boven het water uit.

Dingen om te doen in Thailand: Koh Pangang

De naam Koh Pangang zal je misschien niet zoveel zeggen, maar misschien zegt de term Full Moon Party je wel wat. De maandelijkse Full Moon party wordt op dit eiland gegeven en het is echt een geweldig feest. Duizenden mensen feesten de hele nacht door op een mooi eiland, goedkope drank en leuke muziek!Comments are closed.

Back to Top ↑