Entertainment 3 Feiten over Mr. Bean

Published on augustus 15th, 2015

0

3 Feiten die je nog niet wist over Mr. Bean

 

Vrijwel iedereen zal mr. Bean wel kennen. Het is een beetje bijzondere man, met veel excentrieke eigenschappen. Regelmatig komt hij in situaties terecht waar hij op een originele wijze een oplossing voor moet vinden.  Mr. Bean is jarenlang heel erg bekend geweest en ook nu nog worden veel van zijn afleveringen uitgezonden op de BBC, of uitgezonden op Youtube. Voor de echte fans van Mr. Bean geven we hier nog een aantal leuke feiten over de komediant. Ben je geinteresseerd in de achtergrond van andere bekende films of personages? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens naar deze post: 4 dingen die je nog niet wist over Harry Potter.

Mr. Bean had 48 uur voorbereiding voor zijn eerste show.

De eerste show die mr. Bean, of beter gezegd, Rowan Atkinson op moest 3 feiten over mr. Beanvoeren, moet hij 48 uur van tevoren zelf bedenken. Hij werd gevraagd om op te treden in het Oxford PLayhouse. De aanvraag kwam 48 uur van tevoren. Toen hij voor de spiegel stond begon hij maar wat gekke bekken te trekken en daar is zijn karakter begonnen.

Er zijn maar 14 afleveringen gemaakt

De show van mr. Bean heeft maar 14 afleveringen gekregen. Dat is best vreemd als je bedenkt dat er echt heel veel fans zijn en dat zijn afleveringen heel goed bekeken werden. Een troost is wel dat er ook nog een game en twee films met mr. Bean zijn gemaakt! Binnenkort komt er overigens weer een nieuwe aflevering van mr. Bean.

Mr. Bean? Mr. Bloemkool zal je bedoelen!

De naam Bean is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Sterker nog, kort voordat de opnamen begonnen was het plan nog om Mr. Bean een andere naam te laten hebben. Mr White was de oorspronkelijke naam voor Mr. Bean. Ook hebben de producenten gespeeld met de gedachte om Mr. Bean, Mr. Cauliflower (bloemkool) te laten heten.

 Comments are closed.

Back to Top ↑