Entertainment Bruce Springsteen

Published on augustus 12th, 2015

0

4 dingen die je nog niet wist over Bruce Springsteen

Bruce Springsteen is voor veel mensen een levende legende. De 60-jarige muzikant heeft een indrukwekkend muzikaal oeuvre achter gelaten en breidt deze nog steeds uit. Voor veel mensen is de bijnaam De Boss dan ook de naam die precies bij deze muzikant past. Bruce Springsteen is voor veel mensen een held op muziekgebied, maar ook op persoonlijk gebied schijnt het een geweldige man te zijn. Hij is al jarenlang getrouwd met dezelfde vrouw, die ook in de band betrokken is. Voor de echte fans: hier nog een paar geheimen die je nog niet wist van The Boss.

Bruce is een gewone man gebleven

Als niet wordt tot iets, dan blijft het meestal niets. Het is een gezegde over mensen die uit een gewone familie komen, succes hebben en dan zo arrogant worden dat ze uiteindelijk weer terecht komen waar ze waren. Als dit voor iemand niet geldt, dan is het voor Bruce Springsteen. De man komt uit een gewone familie, waar hard voor het geld gewerkt moest worden. Toen Bruce Springsteen veel geld ging verdienen had hij er zelfs moeite mee om zijn banksaldo te bekijken. Nog steeds vindt hij welvaart niet vanzelfsprekend en besteed hij veel tijd aan vrijwilligerswerk. Niet alleen aan geld denken is natuurlijk belangrijk, het maakt je ook een gelukkig persoon, zie bijvoorbeeld dit artikel.

Bruce Springsteen komt helemaal niet uit Asbury Park

Veel mensen denken dat Bruce Springsteen in ‘Greetings Asbury Park NJ is opgegroeid. Dat komt vooral omdat zijn eerste album: ‘Greetings From Asbury Park, NJ’ heette. Hij is echter niet in deze plaats opgegroeid, maar in een plaats ongeveer 70 kilometer verderop, namelijk: Long Branch, New Jersey.

4 dingen die je niet wist over Bruce SpringsteenBruce Springsteen geeft je waarde voor je geld

Bruce Springsteen vindt het belangrijk dat mensen waarde voor hun geld krijgen. Mensen betalen veel geld om een concert van hem bij te wonen en The Boss vindt het belangrijk t die mensen ook echt een fantastische avond krijgen. Veel tours doet Bruce Springsteen niet, maar als hij een tour doet, dan is een concert ook echt het geld waard. Gemiddeld treden Bruce Springsteen en de E Street band ongeveer 3 uur op. Toch een prestatie.

Bruce Springsteen: de legende zonder nummer 1 hit

De albums van Bruce Springsteen worden goed verkocht en de artiest heeft meer dan voldoende fans. Bruce is een levende legende. The Boss mag echter een levende legende zijn, het is wel een levende legende zonder nummer 1 hit in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk.Comments are closed.

Back to Top ↑