Entertainment The Big Bang Theory Seizoen 9

Published on augustus 17th, 2015

0

Wat kunnen we verwachten in het nieuwe seizoen van The Big Bang Theory?

Maandag 21 september is het zover. Dan zend CBS seizoen 9 aflevering 1 van The Big Bang Theory uit. Het wordt sowieso niet het laatste seizoen, want seizoen 10 is al besteld. Maar wat gaan de hoofdpersonen in deze serie dit seizoen allemaal meemaken. Hier alvast een korte vooruitblik wat er kan gebeuren in seizoen 9. Spoiler alert: in dit artikel kunnen alvast zaken onthuld worden die je eigenlijk in de afleveringen zelf zal kunnen ontdekken.

Veel relaties in het nieuwe seizoen

Als het om het nieuwe seizoen van The Big Bang theory gaat, dan kunnen weThe big bang Theory Seizoen 9 veel relatieproblemen verwachten. Als we even teruggaan naar het eerste seizoen van The Big Bang Theory, dan is dat ook niet zo gek. Wie had ooit gedacht dat de hoofdpersonen Raj, Howard, Leonard en zelfs de exentrieke Sheldon in staat zouden zijn om zelfs maar een stabiele relatie te krijgen. Ruim 8 seizoenen later is 1 stel al getrouwd en staan Leonard en Penny op het punt om te trouwen.

In de laatste aflevering van seizoen 8 van The Big Bang Theory reizen Leonard en Penny af naar Las Vegas om daar te gaan trouwen. Alles lijkt geregeld totdat Leonard bekend dat hij is vreemdgegaan. De sfeer wordt behoorlijk wat ijziger en het is nog maar de vraag of het huwelijk ook echt doorgaat.

Sheldon en Amy, wat gaat er met hen gebeuren?

Sheldon en Amy zijn misschien wel de meest veranderde figuren in de Big Bang Theory. In de laatste aflevering maakt Amy het uit met Sheldon. Dat is weleens vaker gebeurd, maar nooit heeft Sheldon laten merken dat hij zoveel van Amy houdt als dat hij doet. In de laatste minuten van seizoen 8 laat hij een ring zien, suggereert hij daarmee dat hij Amy ten huwelijk wilde vragen? Ook op deze relatieproblemen moet een antwoord komen

Wat gaat er gebeuren met Raj, Howart, Bernadette en Stuart?

Het was de bedoeling dat Stuart het huis van Howarts moeder ging verlaten. Tot nu toe is dat niet gelukt. Aan Howart en Bernadette de taak om in seizoen 9 van The big Bang Theory dit daadwerkelijk op te lossen.

Ook voor Raj liggen er in seizoen 9 voldoende keuzes op zijn pad. In de liefde was hij misschien wel het ongelukkigst van alle hoofdpersonen, misschien op Stuart na. Zijn nieuwe vriendin is echter leuk, maar houdt er wat bijzondere gewoonten op na. Raj overweegt het om de relatie te beëindigen, maar het alternatief is waarschijnlijk weer jarenlang alleen zijn.Comments are closed.

Back to Top ↑