besparen Schermafbeelding 2016-09-02 om 13.59.29

Published on september 2nd, 2016

0

Smartphones voor ouderen

Heeft u de magische leeftijd van 50 al bereikt? Dan moet u natuurlijk wel met de tijd mee blijven gaan en zorgen dat u beschikt over een goede smartphone, waarmee u het één en ander kan. Veel toestellen zijn echter gericht op de jongere generatie en zorgen ervoor dat ouderen (en dus personen die minder ervaren zijn) hier niet goed mee overweg kunnen. Wij zullen u adviseren op het gebied van toestellen voor ouderen, zodat ook u een toestel aan kunt schaffen waar u gemakkelijk gebruik van kunt maken.

Vraag adviezen

Wanneer u als oudere op zoek bent naar een geschikt toestel zult u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zoveel verschillende toestellen en aanbieders dat er geen beginnen aan is. Daarom moet u via een aantal wegen informatie opdoen om uiteindelijke tot een juiste keuze te komen.

Allereerst is het natuurlijk verstandig om dit te doen in persoonlijke kringen. Kunt u bijvoorbeeld bij vrienden of kennissen terecht die al veel ervaring hebben met het gebruik van smartphones? Laat hen u een goed beeld geven van de toestellen en het gebruiksgemak hiervan. Deze zullen u te allen tijde op een zo goed mogelijke manier willen informeren en hebben geen intentie om bepaalde merken voor te trekken.

Ook kunt u natuurlijk naar een fysieke winkel gaan om hier advies te vragen. Wanneer u dit doet kunt u ook persoonlijke wensen en behoeften ook aangeven zodat de specialisten voor u een geschikt toestellen zullen zoeken.

Ouderen assistentie

Natuurlijk hebben de telefoons van tegenwoordig ook een aantal functies waarmee het gebruik ervan een stuk makkelijker wordt gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld een iPhone 5S koopt, zult u merken dat er een heleboel functies opzitten. Denk hierbij aan het vergroten van de pictogrammen in het scherm en bijvoorbeeld de toetsen wanneer u een telefoonnummer wilt invoeren.

 Comments are closed.

Back to Top ↑