besparen simpel

Published on november 28th, 2016

0

Switchcollectief.nl gaat voor persoonlijk advies

Je energienota doet ertoe in je huishouden, maar is niet het leukste waar je mee bezig wilt zijn. Velen kunnen dan wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de juiste en voordeligste energieaanbieder. Vergelijkingssites voor energie zijn er genoeg, geen één geeft je zo’n persoonlijk advies als Energiecollectief switchCollectief.NL. Zij is een 100% betrouwbaar energiecollectief die een eerlijk en compleet advies op maat geeft. Je belt of vult je gegevens in op de website en je krijgt in een persoonlijk gesprek je advies. Hij helpt je bij het zoeken naar de voordeligste tarieven voor gas en elektriciteit en gaat op zoek naar de gunstigste voorwaarden. Alle vragen die je hebt over je contract, nota, verbruik, grijs of groen, variabel of vast kun je hem stellen. Als energiebewindvoerder kan hij veel voor je betekenen. In een persoonlijk telefoongesprek of met de vrijwilligers van project Eigen Haard gewoon thuis aan de keukentafel praten over energiebesparing.

Wie profiteert hiervan?

Mensen die niet zo thuis zijn in de wereld van energie en het huishoudboekje, kunnen hun voordeel doen met de diensten van switchCollectief. Vooral kwetsbare groepen als minima, asielzoekers, expats en andere nieuwkomers wordt een grote zorg uit handen genomen. Het leven is vaak al lastig genoeg. Voor deze groepen is een budgetbeheerder voor energie een uitkomst. Want hij kijkt naar je contract en vergelijkt. Vaak zijn dit trouwe klanten, maar trouwe klant zijn wordt zelden beloont. Overstappen en een goede bewind voering van energie loont zeker. Gemeenten, woningbouwverenigingen en Vluchtelingenwerk worden geholpen door switchCollectief.NL. Zij worden ondersteund in bewind voering en budgetbeheer van energie voor hun ‘klanten’. De adviseur van dit unieke energiecollectief let niet alleen op de voordeligste tarieven, maar let ook op betrouwbaarheid van de energieleverancier, duurzaamheid (grijze of groene stroom) en service van de leverancier. Minder zorgen en meer geld in je portemonnee.

Krijg grip op je energienota

SwitchCollectief houdt je scherp als het gaat om budgetbeheer in energie. Zij nemen zelf contact met je op als het tijd is voor een ander en beter contract voor stroom en gas. Met de energienotacheck houden ze samen met de gebruiker de vinger aan de pols van de energierekening. Met de marktwerking in de energiesector, is er veel meer concurrentie

ontstaan. Dat voordeel moet voor meer gebruikers binnen handbereik komen. Switchcollectief wil de kwetsbare groepen als minima, asielzoekers, expats en andere nieuwkomers hier meer van laten profiteren. Want overstappen gebeurt nog te weinig en daarmee laat de consument geld liggen. Ook hun besparingstips kunnen veel geld opleveren. SwitchCollectief geeft de garantie van een 20% voordeliger energiecontract en zoekt ook naar de beste voorwaarden.

Gemakkelijk overstappen

Bij switchCollectief.NL helpen ze om snel en gemakkelijk naar een nieuw energiecontract over te schakelen. Je houdt dezelfde meter en aansluiting. Dat maakt overstappen tot een administratieve kwestie. Lever je gegevens aan zoals einddatum van het lopende contract, je verbruik van gas en stroom en de meterstanden. Alles wordt voor je geregeld.

101 Energie besparingstips

Een voordelig contract is geld besparend, maar wees ook kritisch op je eigen energiezuinigheid. De site van switchCollectief.NL heeft talloze besparingstips handig op een rij gezet. Doe er je voordeel mee.Comments are closed.

Back to Top ↑