Geld Schermafbeelding 2016-07-28 om 13.24.56

Published on juni 5th, 2018

0

Ideal aanvragen: Buckaroo & iDEAL

iDEAL-betalingen domineren het webshop landschap in Nederland. Het is een alom gerespecteerde online betaalmethode. Het aandeel van iDEAL in online betalingsprocessen wordt met name duidelijk wanneer men de groeicijfers ziet. Ieder kwartaal groeien deze cijfers ten opzichte van het kwartaal ervoor tot een nieuw record. Een van de payment service providers die instellingen bijstaan in de omgang met online betalingsmethoden is Buckaroo. Buckaroo wil ervoor zorgen dat betalingsprocessen snel en effectief verlopen – twee kenmerken die duidelijk aansluiten bij iDEAL. Deze PSP gaat voor een optimaal gebruik van online en offline betalingsmethoden. Hoe gaat Buckaroo met iDEAL te werk?

 

iDEAL wordt u aangeboden door Buckaroo

Wil je als online webshop gebruik gaan maken van iDEAL, dan kun je dit aanvragen bij Buckaroo. Eerst dien je klant te worden van Buckaroo. Vervolgens kun je binnen enkele stappen het gebruik van  iDEAL aanbieden bij jouw consumenten. Dit alles gebeurt in samenwerking met banken. De banken die zijn aangesloten bij iDEAL geven dus goedkeuring voor het gebruik ervan door een webshop. Via iDEAL worden consumenten na het plaatsen van een bestelling doorgestuurd naar het betalingsproces dat plaatsvindt tussen de consument en een bank. Als webshop ontvang je vervolgens de betaling. Het draait hierbij om een proces dat geheel online plaatsvindt en waar vrijwel geen administratieve kosten en werkzaamheden bij kom kijken.

 

iDEAL is een uiterst veilig en toegankelijk systeem. Zo zijn transacties niet door de consument terug te draaien en kun je ervan uitgaan dat het geld voor de aanschaf van een van je producten op de webshop gegarandeerd wordt overgemaakt. Zo niet, dan betekent dit dat het product niet is of kan worden aangeschaft door de consument. Zo simpel is het. iDEAL is dan ook niet voor niets de meest gebruikt online betaalmethode van Nederland.

 

Contracten

Allerlei soorten bedrijven kunnen contact opnemen met Buckaroo om lid te worden en zo gebruik te kunnen maken van haar diensten. Hiertoe behoren uiteraard ook webshops. Buckaroo streeft naar een zo soepel en veilig mogelijke manier van communiceren tussen de banksystemen, de consument en de eigenaar van de webshop. Mede daarom is de dienstverlening van Buckaroo snel en effectief: binnen enkele uren na aansluiting ben je als bedrijf al werkzaam met iDEAL. Dit is mogelijk door de koppeling die Buckaroo heeft gebouwd met alle Nederlandse banken die werken met iDEAL, dat ook wel een Plug&Play connectie wordt genoemd.

 

Om met behulp van Buckaroo gebruik te kunnen maken van iDEAL, moet je als webshop aangesloten zijn bij deze PSP door middel van een contract. Buckaroo heeft verschillende mogelijkheden, drie welteverstaan. Je kunt een REGULAR, ADVANCED of TAILOR MADE contract afsluiten. Bij alle drie de contracten horen verscheidene functies. Zo ontvang je rapportages over de voortgang van allerlei zaken rondom betaalmethodes die voor jou relevant zijn. Ook krijg je functionaliteiten tot je beschikking en kun je gebruik maken van gratis support. Waarin verschillen deze contracten dan? Ze verschillen van elkaar op twee manieren. Allereerst het aantal betaalmethoden. Bij een REGULAR contract is dit vijf, bij een ADVANCED contract tien en bij een TAILOR MADE contract betreft het een onbeperkt aantal betaalmethoden. Het tweede verschil zit hem in de beschikbaarheid die je krijgt over extra modules. REGULAR en ADVANCED contracten stellen geen extra modules beschikbaar, een TAILOR MADE contract doet dit wel.

 Comments are closed.

Back to Top ↑