Geld Schermafbeelding 2016-09-02 om 14.07.28

Published on september 2nd, 2016

0

Hoe vindt u een geschikte bijbaan?

Wanneer u een bepaalde leeftijd heeft bereikt moet u ook natuurlijk een levensstandaard kunnen bekostigen. Soms zit het uitgeven van een hoop geld in de aard van het beestje, maar soms zullen uitgeven ongepland komen. Het maakt natuurlijk niet uit bij welke werkgever u geld gaat verdienen, maar de wijze van solliciteren en het zoeken naar een baan kan u wel helpen. Werken op een plek waar u het ook leuk vindt om werkzaamheden te verrichten is natuurlijk het mooist. Daarom zullen wij u adviezen geven over de zoektocht naar een geschikte bijbaan.

Verschillende functies en affiniteit

Bent u op zoek naar een functie in de horeca? Dan is het natuurlijk goed om enkel bij deze functies te solliciteren. Wanneer u dit niet doet en een andere werkgever biedt u een werkplek aan, zult u hem/haar teleur moeten stellen. Maak dus een selectie van bedrijven waar sollicitaties open staan met een functie waar u affiniteit mee heeft.

Heeft u eenmaal een goede werkgever gevonden en moet u op gesprek? Dan doet u er goed aan om voldoende informatie van het bedrijf op te doen. Op deze manier zult u nooit door de mand vallen tijdens een sollicitatiegesprek.

Wees niet te bang

Veel mensen vinden een sollicitatiegesprek eng en zullen alles volgens de regels eruit ratelen. U kunt echter ook eens voor uzelf een paar punten duidelijk laten maken door de persoon in kwestie. Vraag dus gerust naar de toekomstige lonen en welke werkzaamheden u moet gaan verrichten. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor onverwachte situaties te staan.

Bent u op zoek naar een bijbaan in Tilburg? Dan raden wij u aan om de verschillende opties eens naast elkaar te leggen en te solliciteren naar de functies die u aanspreken. Op deze manier weet u zeker dat u in de toekomst een baan zult vervullen waar u vol goede moed, iedere dag, naar toe gaat.Comments are closed.

Back to Top ↑