Geld Schermafbeelding 2016-09-02 om 15.11.51

Published on september 2nd, 2016

0

Waar moet je doen voordat je een nieuwe iPhone gaat kopen?

Iedereen die een nieuwe smartphone wil aanschaffen is natuurlijk op zoek naar de goedkoopste mogelijkheid. Veel mensen willen nou eenmaal voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en zo weinig mogelijk kwijt zijn. Dat is natuurlijk heel logisch, want wie wilt er nu niet een gloednieuwe iPhone voor een prikkie in zijn bezit hebben? Echter is het verkrijgen van de voordeligste optie niet zomaar geregeld. Dat is een heel proces waarbij je op verschillende dingen moet letten. Welke zijn dat?

Oude toestel wegdoen

Om aan extra centen te komen is het verstandig om jouw oude toestel eerst te verkopen. Afhankelijk van de status, kan je hier een mooie prijs voor vragen dat je later weer uit kunt geven aan een nieuwe iPhone. Alleen hoe verkoop je zo gemakkelijk jouw oude telefoon? Wellicht heb je iemand in de omgeving die wel is geïnteresseerd in een gebruik toestel. Indien je niemand kent, kan je nog altijd op internet terecht. Denk bijvoorbeeld aan advertentiewebsites waar je producten kunt verkopen. In dit geval kan je jouw oude smartphone hier ook op zetten en er prijskaartje aan hangen. Belangrijk is wel dat je goede foto’s plaatst, zodat geïnteresseerden deze kunnen bekijken. Nu is het wachten op een reactie van iemand die jouw toestel wilt overnemen.

Nieuwe of gebruikte iPhone?

Nadat je jouw oude smartphone hebt verkocht wordt het tijd om op zoek te gaan naar een goedkope iPhone. Maar voordat je dat gaat doen moet je eerst bedenken of je echt een nieuw toestel wilt hebben of dat je ook genoegen neemt met een gebruikte iPhone. In dat geval moet je op een andere plaats gaan zoeken. Gebruikte iPhones worden vaak aangeboden op websites waar jij ook jouw oude toestel hebt verkocht. Indien je een nieuwe wilt hebben, kan je bij diverse telecomwinkels de prijzen en mogelijkheden vergelijken. Uiteindelijk zal je de goedkoopste snel optie al snel tegenkomen.Comments are closed.

Back to Top ↑