Shops Schermafbeelding 2016-07-29 om 09.09.02

Published on juli 29th, 2016

0

Bang en Olufsen: de wereldbefaamde Deense superioriteit in beeld, geluid en design

Al sinds 1925 is Bang & Olufsen een naam die klasse en kwaliteit garandeert voor haar klanten wereldwijd. Wie de naam Bang & Olufsen zegt, noemt tegelijkertijd het bekende Deense merk dat distinctie uitstraalt en betrouwbare service levert.

Het bedrijf werd gesticht in het kleine Deense stadje Struer, door Peter Bang en Svend Olufsen, twee ambitieuze ingenieurs die uiteindelijk het merk creëerden dat wereldwijd bekendstaat om haar producten met magistraal design en de weergave van sublieme beeld- en geluidskwaliteit.

De audio- en videoapparatuur van B&O zijn voorzien van zeer hoogstaande kwaliteit en virtuoos design. Iedere luidspreker van B&O wordt dan ook door een geluidsspecialist handmatig gekalibreerd om u te laten genieten van de meest zuivere klanken, die u het idee geven dat de artiest waarnaar u luistert persoonlijk voor u speelt in uw woon- of slaapvertrek. 

Onze televisies leveren haarscherpe beelden af in Ultra high-definition (4K) die de ervaring geven alsof u het met eigen ogen zelf allemaal rechtstreeks meemaakt. 

Gevoel voor kunst zit bij ons zowel in de beeld- en geluidskwaliteit als in vorm aan de buitenkant. Wij zijn er dan ook terecht trots op dat onze hoogwaardige producten als kunst is tentoongesteld in het prestigieuze Museum of Modern Art in New York, destijds speciaal ontworpen door de wereldwijd gerenommeerde ontwerper Jacob Jensen. 

Steeds de grenzen proberen te verleggen, dat is ons credo om u een fantastische ervaring te bezorgen. Alles doen wij met gedrevenheid. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom leggen wij lat steeds hoger, opdat u gegarandeerd kunt genieten van onze excellente producten.

Niet alleen leveren wij superieure audio- en videokwaliteit, maar wij zijn ook begaan met het milieu. Onze producten zijn gemaakt van aluminium dat speciaal door ons wordt geanodiseerd. Anodiseren is een techniek waarbij de aluminium wordt bewerkt en een speciale oxidelaag krijgt. Hierdoor wordt het materiaal duurzamer

Wij zorgen ervoor dat tijdens het bewerkingsproces geen milieuwetten worden geschonden. Nog nooit is er sprake geweest dat de milieuwetten door B&O werden geschonden.

Tot slot maakt B&O gebruik van ICEpower-technologie voor digitale versterkers. Dat is een technologie die ervoor zorgt dat het stroomverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden, maar tegelijkertijd de onovertroffen kwaliteit levert waar B&O om bekendstaat. 

Klik hier voor ons schitterende aanbodComments are closed.

Back to Top ↑