Shops spekbeker-trouwen

Published on februari 26th, 2017

0

Bedankjes.nl

Vier je een trouwerij of een geboorte? Dan wil je natuurlijk je gasten niet met lege handen naar huis laten gaan. Je kunt er dan voor kiezen om ze een klein geschenk mee te geven zodat ze een leuk aandenken aan de dag hebben. Ze hebben per slot van rekening ook de moeite genomen om jouw dag tot een succes te maken.

 

Veel manieren van bedankjes mogelijk

Je kunt kiezen uit heel verschillende geschenken die je een persoonlijk tintje kunt meegeven. Kijk bijvoorbeeld eens voor de mogelijkheden op de website van Bedankjes.nl. Je hebt hier een ruime keuze in diverse categorieën waarbinnen je bedankjes kunt laten maken. Je vindt er bedankjes voor bruiloft, geboorte, communie maar ook fotoblikken behoren tot de mogelijkheden. Je kunt ook kiezen voor speciale cadeaus zoals glazen die je kunt laten graveren of wijnflessen die je kunt laten voorzien van een mooi logo. De artikelen in de categorie cadeaus veranderen met regelmaat dus als je de ene keer net niet vindt waar je naar op zoek bent, is er de andere keer misschien wel iets geschikts te vinden.

 

Bedankjes voor een bruiloft

Als je een bruiloft viert wil je daar natuurlijk een fantastische dag van maken. Om de mensen te bedanken die er aan meegeholpen hebben het speciaal te maken geef je ze graag iets moois mee. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto met persoonlijke tekst, maar ook leuk zijn zakjes of blikjes met snoepjes. Een gegraveerde kaars of glas met inscriptie maakt het ook persoonlijk. Je kunt er bijvoorbeeld jullie namen op laten zetten of de datum en als mensen er dan later naar kijken herinneren ze zich deze feestelijke dag weer. En dat is niet alleen voor jou maar ook voor hen erg leuk om dan een fijn aandenken te hebben.

 

Maak je bedankjes zelf

Je kunt er ook voor kiezen om zelf een leuk bedankje te maken. Dit is niet alleen persoonlijk, maar ook nog eens uniek. Voor deze bedankjes kun je bijvoorbeeld een speciale verpakking bestellen of een bepaalde inhoud en dan maak je het gewoon zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk stoffen zakje waar je snoepjes in kunt doen. Laat er een persoonlijk bedankkaartje bij maken en klaar is je cadeautje.

 Comments are closed.

Back to Top ↑