Shops Schermafbeelding 2016-03-18 om 14.42.36

Published on april 14th, 2016

0

Dames werkkleding laten bedrukken

Bedrijfskleding voorzien van een bedrukking met de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo is een belangrijke factor voor de herkenbaarheid en uniformiteit van jouw bedrijf. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk op het gebied van gepersonaliseerde bedrukking voor bedrijven. Bedrukte bedrijfskleding hoeft allang niet meer een T-shirt met heel groot de bedrijfsnaam op de borst te zijn. Vandaag de dag zijn er veel meer opties, zoals subtiele prints op de mouw, rug of aan de onderzijde van een kledingstuk. Speciaal voor vrouwen is er ook werkkleding voor dames beschikbaar die te bedrukken zijn met een logo of tekst naar keuze.

 

Vrouwelijke bedrijfskleding

Voor dames is het belangrijk dat er aangepaste kledingstukken zijn die beter om het vrouwelijk lichaam vallen. Vrouwelijke bedrijfskleding houdt meer rekening met de vrouwelijke ronde vormen en valt zo beter om het vrouwelijk lichaam heen. Dit ziet er niet alleen heel representatief uit, maar het zorgt er ook voor dat dames zich zekerder op de werkvloer voelen. En dat zie je indirect terug in de prestaties van de vrouwelijke werknemers. Bovendien dragen kledingstukken speciaal voor dames veel prettiger en kunnen vrouwen zich hier over het algemeen beter in bewegen. Bedrijfskleding zorgt ervoor dat iedereen er op de werkvloer netjes en verzorgd uitziet en bovendien herkenbaar is als personeel. Met gepersonaliseerde bedrijfskleding werk je op een positieve manier aan jouw naamsbekendheid, omdat iedereen in kleding loopt die uitstraalt waar het bedrijf voor staat.

 

Bedrijfskleding keuze

Ieder bedrijf is verschillend. Voor iedere branche geldt weer een andere bedrijfsuniform. Bedrijfskleding is dan ook een relatief breed begrip. Gelukkig zijn er diverse kledingstukken beschikbaar die kunnen voorzien worden van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Je kunt hierbij denken aan jassen en jacks, fleecevesten en hoody’s voor buitenwerk of op koudere dagen en blouses en t-shirts als representatieve werkkleding voor binnen. Bijvoorbeeld op kantoor, in de bediening of bij de receptie. Daarnaast zijn er ook sportieve kledingstukken verkrijgbaar die te bedrukken zijn met bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Je kunt bij Druktotaal.nl bijvoorbeeld kiezen voor fietskleding, hardloop kleding en je kunt zelfs een heel sportteam voorzien van gepersonaliseerde sportkleding. De sportkleding voor dames is gevarieerd en van zeer goede kwaliteit.

 

Diverse bedrukmogelijkheden

Bij Druktotaal.nl kun je kiezen uit twee soorten bedrukkingen, namelijk standaard bedrukken en borduren. Bij het traditionele bedrukken wordt de gewenste tekst of afbeelding stevig op de stof geprint. Deze techniek is vrij eenvoudig en daarom ook wat goedkoper dan wanneer je kiest voor borduren. Bijna alle type bedrukkingen en kleuren zijn hierbij mogelijk, zodat alle bedrijfskleding geheel naar wens te personaliseren is. Bij het borduren word een logo of bedrijfsnaam in de stof geborduurd. Dit zorgt ervoor dat de bedrukking goed in de stof vastzit en niet onderhevig is aan slijtage door veelvuldig dragen en wassen. De bedrukking blijft langer en nog beter zitten dan bij de standaard druktechniek. Daarnaast kun je bij beide druktechnieken ook zelf bepalen waar je de print wilt hebben. Kies je voor de mouw, op de borst, op het achterpand of misschien wel aan de onderzijde langs de rand? Bij Druktotaal.nl is het allemaal mogelijk.

 Comments are closed.

Back to Top ↑