Shops Schermafbeelding 2016-04-18 om 10.03.24

Published on april 18th, 2016

0

De handgemaakte lederen tas

Iedere vrouw heeft bijna wel een handtas nodig. Om naar het werk te gaan, om een dagje te shoppen, om een dagje uit te gaan of voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of een jubileum. Het kan zijn dat je aan één tas genoeg hebt, maar veel vrouwen hebben toch vaak meerdere en verschillende tassen. Niet elke tas past tenslotte bij elke outfit en voor een speciale gelegenheid wil je toch ook wel graag een nieuwe of bijpassende tas. Het kan echter best lastig zijn om een tas te vinden die jij helemaal geweldig vindt, die uniek is en die bij je outfit past. Daarvoor zijn er handgemaakte tassen verkrijgbaar die je zelf kan samenstellen zodat de tas echt naar je zin is.

 

Handgemaakte lederen tassen

Geen enkele tas is er te koop die net zo uniek is als een handgemaakte, lederen tas. Handgemaakte tassen zijn vaak met veel zorg gemaakt en zijn daardoor van een uitstekende kwaliteit. En dat niet alleen, je weet zeker dat je buurvrouw niet met dezelfde tas rondloopt als jij. Handgemaakte tassen zijn gelukkig ook verkrijgbaar in alle soorten en maten, op deze manier heb jij keus. Of je nu op zoek bent naar een grote shopper voor dagelijks gebruik of een voor een speciale tas voor een feestje, de kans is groot dat je een geschikt model kan vinden.

 

Het perfecte model gevonden? In veel gevallen kan je dan kiezen welke kleur leer jouw tas moet zijn. Dit kan variëren van blauw, donkergrijs, bruin, cognac en ga zo maar door. Voor elke outfit kan je zo een tas uitzoeken. Door een tas persoonlijk te maken met jouw initialen of met jouw naam krijgt de tas helemaal een speciale meerwaarde. Het kan ook leuk zijn om zo’n tas cadeau te doen.

 

Hoe worden deze handtassen gemaakt?

Het kan per bedrijf verschillen van welk materiaal en waar de lederen tassen worden gemaakt. Een bekend bedrijf die handgemaakte lederen tassen levert is X works, zijn maken de tassen in Nederland van Italiaans leer. Dit leer is echt kwaliteitsleer en gaat jaren mee. Door deze kwaliteit beschadigt het leer nauwelijks. En met leer geldt: hoe vaker je een tas draagt, hoe mooier de tas wordt. Het leer moet wel onderhouden worden, dit kan het beste eens per halfjaar gedaan worden met leerpoets.

 

Een lederen handgemaakte tas kopen

Je tas helemaal uniek laten maken met bijvoorbeeld je persoonlijke initialen kan je het beste online laten doen. Dit is vaak het gemakkelijkst omdat je hier volop keuze hebt uit de verschillende modellen. Online bestellen is daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk, de handtas kan vlot worden geleverd en je ontvangt ook gewoon je geld terug wanneer het product niet goed is. Voor je bestelt kan je het beste even letten op de betaalmethoden. Het is belangrijk dat je veilig kunt betalen. Wanneer je via iDeal kan betalen kan je er vanuit gaan dat de betaling veilig verloopt. Online bestellen heeft vooral heel veel voordelen dus.

 Comments are closed.

Back to Top ↑