Shops Schermafbeelding 2016-04-04 om 13.17.10

Published on april 4th, 2016

0

De iPhone

Apple kwam in 2007 met een grote verandering op de telefoonmarkt. Apple bracht een telefoon uit met aanraakscherm en je had de mogelijkheid om zelf applicaties te downloaden. Apple noemde deze telefoon de iPhone. De allereerste iPhones zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar er zijn wel verschillende nieuwe modellen op de Nederlandse telefoonmarkt verschenen. Deze telefoons zijn verkrijgbaar met een abonnement. Op dit moment kun je de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, Iphone 5C, iPhone 5S, de iPhone 6, iPhone 6s en de iPhone 6S plus met een abonnement aanschaffen. De iPhone 6S plus is de nieuwste iPhone van Apple. De modellen hebben allemaal hun eigen specificaties, waardoor ze verschillen van elkaar. Ook het opslaggeheugen en de kleuren van de smartphones verschillen onderling.  

Goedkoopste iPhoneabonnementen

Het goedkoopste iPhoneabonnement is niet voor iedereen gelijk. Dit is namelijk afhankelijk van het toestel, het aantal belminuten en het aantal data. Voordat je een iPhoneabonnement afsluit, is het verstandig om de abonnementen te vergelijken.

Als eerste hangt de prijs van het abonnement af van het toestel. Elk model heeft zijn eigen toestelprijs. De toestelprijzen van de eerdere modellen liggen lager dan de nieuwere modellen. Het abonnement met een iPhone 6S plus is dan ook het duurste abonnement, omdat de toestelprijs het hoogst is.  Als je het geschikte toestel gevonden hebt, ga je kijken naar het aantal belminuten. Bel je veel in de maand? Je kunt dan het beste kiezen voor onbeperkt bellen of veel belminuten. De kans dat je er overheen gaat, is op deze manier het kleinst. Als je weinig belt, hoef je niet zoveel belminuten te nemen. Vervolgens ga je kijken naar de data. Als je alleen maar whatsappt op je telefoon, heb je aan 500mb genoeg. Veel filmpjes online kijken en facebooken, zorgt ervoor dat je een grotere databundel nodig zult hebben. Je kunt dan beter kiezen voor 2GB of hoger.  Tijdens het vergelijken is het ook verstandig om te kijken naar de providers. Tele2 is een goedkopere provider dan KPN, T-Mobile en Vodafone.  Comments are closed.

Back to Top ↑