Shops Schermafbeelding 2016-03-18 om 08.46.29

Published on maart 18th, 2016

0

De Winkel van Sinkel: een begrip in Nederland

Heerlijk winkelen doe je het liefst bij een betrouwbare winkel. De Winkel van Sinkel is een van de bekendste warenhuizen van Nederland en staat al jarenlang staat voor een zeer ruim aanbod, lage prijzen en excellente service. De zaak kent een lange geschiedenis, maar is altijd goed met zijn tijd meegegaan. Nu kun je op de website winkelvansinkel.nl alles vinden dat je nodig hebt. Neem je tijd en kijk in alle rust naar het grote assortiment mooie spullen voor wonen en lifestyle, het huishouden en de tuin. Profiteer van ouderwetse betrouwbaarheid in een geheel nieuw hoesje.

 

De geschiedenis van de Winkel van Sinkel

Iedereen in Nederland heeft wel eens gehoord van de Winkel van Sinkel. Maar waar komt die naam nou eigenlijk vandaan? De Winkel van Sinkel bestaat al meer dan tweehonderd jaar. In 1839 werd de eerste Winkel van Sinkel geopend door een Duitse stofhandelaar genaamd Anton Sinkel. Wat begon als een simpele manufacturenwinkel in Amsterdam groeide al snel uit tot een begrip in heel Nederland, met filialen in Leeuwarden, Rotterdam, Leiden, en een prachtig versierd pand in Utrecht. Dankzij een breed assortiment en landelijke bekendheid werd de Winkel van Sinkel het eerste echte warenhuis van Nederland.

 

Een ruim assortiment producten

Wie het oude versje kent, weet: in de Winkel van Sinkel is álles te koop. Die slogan geldt eigenlijk nog steeds. Online vind je alles wat je nodig hebt voor het huishuiden en in de keuken, om te klussen in huis of om te werken in de tuin. Ook als je op reis gaat, sla je gemakkelijk je slag, dankzij de ruime collectie vrijetijdsartikelen, kampeerspullen en reisbenodigdheden. Kijk ook zeker even bij de sales, en koop de mooiste merken voor de allerlaagste prijzen. Met een groot aanbod en goede service blijft de Winkel van Sinkel blijft trouw aan zijn naam.

 

Pak je voordeel bij Winkel van Sinkel

Waar denk je aan bij de Winkel van Sinkel? De naam roept een nostalgisch beeld op van een klassiek warenhuis, een chique plek waar je altijd terecht kan om kwaliteitsspullen te kopen tegen schappelijke prijzen, en waar je op vriendelijke en professionele wijze werd geholpen. Hoewel de Winkel van Sinkel geheel gemoderniseerd is en meegaat met de nieuwste trends en mode, biedt het nog steeds diezelfde service, ook online. Bestelling is gemakkelijk, en betaling is veilig en vertrouwd. En je kunt altijd een snelle levering verwachten: vandaag besteld, morgen in huis, met gratis verzending. Ideaal dus.

 

Het warenhuis online

Beleef de perfecte winkelervaring bij de Winkel van Sinkel, en maak gebruik van de mooi verzorgde en overzichtelijke website. De producten en merken van de Winkel van Sinkel zijn met de uiterste zorg geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Dankzij de heldere foto’s, accurate productbeschrijvingen en specificaties van alle artikelen, weet je altijd precies wat je in huis haalt. Heb je toch nog vragen? Dan staat de telefonische klantenservice van maandag tot en met vrijdag klaar om al je vragen kan beantwoorden. Zo combineert de Winkel van Sinkel de gemakken van online winkelen met de oprechtheid van een traditioneel warenhuis.Comments are closed.

Back to Top ↑