Shops Schermafbeelding 2016-01-28 om 11.16.32

Published on januari 28th, 2016

0

Een geschikt relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn zeer belangrijk tegenwoordig. Dit is nodig om een band te creëren met nieuwe klanten, maar ook om de band te versterken met huidige klanten. Wij zullen u op de hoogte brengen van het vinden van een geschikt relatiegeschenk. Wanneer deze in goede orde ontvangen zal worden, creëert dit een positief gevoel bij de ontvangende partij.

Kerstpakketten

Rondom kerst worden er veel relatiegeschenken verzonden in de vorm van een kerstpakket. Dit is natuurlijk een beetje ‘standaard’ aan het worden, maar u kunt het natuurlijk gemakkelijk personaliseren. Wanneer u weet dat een klant of potentiële klant zich bezighoudt met goede doelen zou u ook altijd een bericht kunnen sturen met de tekst; Wij van … bedanken u voor het afgelopen jaar! Het budget wat wij hebben vrijgemaakt voor de cadeaus zullen wij dit jaar schenken aan … omdat wij inzien dat zij een goede bedrage leveren aan de maatschappij. Op deze manier creëert u een positief imago ten opzichte van de klanten en/of zakenrelaties.

MVO cadeaus

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig zeer belangrijk. Dit komt doordat mensen zich bewust zijn van het feit dat het anders kan en misschien wel moet. Daarom is het ook een idee om actief bezig te zijn met het schenken van cadeaus aan relaties of partners, waarvan zij zien of weten dat het maatschappelijk verantwoord is. Dit zal uw imago alleen maar ten goede komen en zorgt u voor een positieve samenwerking.

‘One for one’

Dit betekend het volgende: U schenkt een cadeau aan een zakenpartner of relatie, maar zal ook hetzelfde cadeau schenken aan een goed doel of aan arme landen. Hierdoor laat u blijken dat u op een actieve manier bezig bent met de gehele gemeenschap. Dit creëert een positief imago ten opzichte van de rest van de aanbieders. Wanneer bedrijven weten dat u actief bent met de welzijn van de maatschappij zullen zij u sneller een kans geven.

 

 Comments are closed.

Back to Top ↑